Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

KO BI REKAO?

Kolin Farel: Dve i po godine nije imao seks...

Autor: Prva.rs | 16.02.2014 - 12:00:00h | Komentara: 1

Iako ima reputaciju velikog zavodnika, čak i Kolin Farel imao je momente nesigurnosti koje su ga dovele do pauze duge dve i po godine…

Kolin Farel

Kolin Farel | Foto: FoNet

Tridesetsedmogodišnji glumac ne konzumira alkohol već osam godina. Međutim, u periodu od oko dve i po godine nakon lečenja, Kolin nije imao seksualni odnos sa ženom, jer je imao tremu i nije mogao da bude intiman sa ženom trezan.

- Vodio sam ljubav sa ženom dve i po godine nakon što sam prestao da pijem. Bio je to jedan od najužasnijih momenata u mom životu. Desilo se popodne. Prozori su bili otvoreni, a zavese podignute. Nije to bio seks, ona je bila veoma nežna, ali je bilo zastrašujuće. Verovatno zato što sam bio navikao na pijanstvo, mračne sobe, klubove, toalete i svašta drugo - objasnio je Farel.

On je 2002. imao i pravnu borbu sa jednom zečicom oko porno snimka sa njom iz svojih dana pijanstva. Snimak je ipak dospeo u javnost, a Kolin kaže da to svakako nije bila “potvrda njegovog junaštva”.

Iako je u godinama kada je bio odan alkoholu, svašta radio, Kolin za sebe kaže da je on ipak monogaman, ali da još uvek nije sreo pravu ženu.

- Svi smo mi videli ljude sa 70, 80, 90 godina, koji se drže za ruku ceo život, ali postoji deo muškarca koji šeli da “seje seme”. Da li to treba i da uradimo ili da se iskontrolišemo, ne znam, ali ja ipak verujem u monogamiju - rekao je Kolin.
Poslednji komentari
  • duska Vreme: 16.02.2014 13:21h

    A ja evo biće pet godina u maju, doduse prestara sam za to imam 55 godina, i prosto me mrzi da se bakćem s tim, to je za mlade, sve u svoje vreme...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP