Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

VEČERAS

Koncert grupe "Dipeš moud" na Ušću!

Autor: Tanjug | 19.05.2013 - 09:54:00h | Komentara: 0

Grupa "Dipeš mod" održaće večeras koncert u Beogradu na Ušću, u okviru svetske turneje pod nazivom "The Delta Machine Tour", koju su počeli 4. maja u Nici.

Dipeš moud

Dipeš moud | Foto: youtube

Popularni bend doleteo je u subotu popodne privatnim letom na aerodrom "Nikola Tesla", a zatim se smestio u hotel "Metropol", potvrdili su Tanjugu organizatori beogradskog koncerta. "Dipeš mod" u srpsku prestonicu stiže s 20 kamiona opreme i četiri autobusa tehničke ekipe koja broji više od 100 ljudi. Na Ušću je postavljena bina široka 50 i duboku 24 metra, a u bekstejdžu je čitav mali kompleks, sastavljen od 11 prostorija za bend i menadžment turneje.

Kapije se otvaraju u 17.30 sati, a program počinje u 20 sati. Kao predgrupa nastupiće elektronski dvojac "Diamond Version", zajednički projekat inovativnih predstavnika nemačke eksperimentalne muzičke scene, ''Byetone'' i ''Alva Noto''.
Vizuelni identitet turneje "Dipeš moud" potpisuje čuveni fotograf i reditelj Anton Korbijn, a za dizajn svetla odgovoran je Pol Normandale, svetski priznat umetnik koji je samo prošle godine dizajnirao svetlosne efekte za koncerte izvodjača poput "Coldplay", Nore Džouns i "Stone Roses".

Milioni fanova širom sveta očekuju "Dipeš moud" na 73 koncerta u okviru ambiciozne turneje, a frontmen sastava Dejv Gahan, pored već najavljenih evropskih i severnoameričkih koncerata, u intervjuu za muzički magazin "Billboard" je otkrio da će 2014. godini posetiti i Južnu Ameriku i Aziju.

Ulaznice za koncert "Dipeš moud" na Ušću prodavane su po cenama od 3.990 dinara (parter), 5.990 dinara (fan pit) i 9.900 dinara (VIP).
Danas, na sam dan koncerta ulaznice za koncert mogu da se kupe u "Corner" šopovima u centru Beograda do 17 sati, kao i na biletarnicama na koncertnom prostoru na Ušću koje će biti otvorene od 11 sati.

Koncert grupe menja režim saobraćaja!

Zbog održavanja koncerta grupe ''Dipeš mod'', za saobraćaj će danas od 15 sati do ponedeljka, 20. maja, do 1.30 sati biti zatvorene sledeće ulice: Bulevar Nikole Tesle, od Bulevara Mihajla Pupina do Ulice trešnjinog cveta, i Ulica Ušće.

U navedenom periodu doći će do izmena u režimu rada vozila javnog gradskog prevoza, pa će se autobusi sa linija broj 15, 84, 704, 706 i 707, umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Ulice trešnjin cvet, u oba smera kretati Bulevarom Mihaila Pupina i Ulicom trešnjin cvet.

Autobusi sa linije 60 će u smeru ka okretnici ''Novi Beograd – Toplana'' saobraćati trasom: Brankov most – Milentija Popovića – interna saobraćajnica – Vladimira Popovića – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom, a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu.

Autobusi sa navedenih linija će na izmenjenim delovima trasa koristiti postojeća stajališta javnog gradskog prevoza.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP