Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

KAD LUPE PA PREŽIVE

Konkurenti Tome Nikolića iz svetskog džet seta!

Autor: Blic | 07.03.2015 - 13:00:00h | Komentara: 0

Ovih dana internetom se šire šale na račun predsednika Srbije Tomislava Nikolića povodom nekoliko njegovih izjava. Ali predsednik ima žestoku konkurenciju iz sveta. U moru pretencioznih i nepromišljenih izjava stranih zvezda teško je izabrti koja će poneti titulu najgluplje. Najpre, jer je konkurenciji veoma oštra. Drugo, van svake konkurencije je reper Kanje Vest, koji, i kada se najmanje trudi, retko ko može da ga dostigne. Ipak, počećemo redom.

Bruk Šilds

Uma Turman, Tom Henks, Bruk Šilds

Bruk Šilds

Glumica Bruk Šilds, slavu je stekla nakon što je kao petnaestogodišnja devojčica igrala u filmu "Plava laguna". Ono što ju je dovelo na ovu listu je sledeća izjava:
-Pušenje ubija. A kada ste ubijeni, onda gubite veoma značajan deo svog života-rekla je Bruk ne shvatajući da kada ste "ubijeni", više niste živi.

Kanje Vest
Američki reper Kanje Vest retko da je dao intervju koji je prošao bez reakcija. U moru njegovih neočekivanih, preteranih i pretencioznih izjava, izdvojila se ova u kojoj spaja reinkarnaciju sa "Guči" radnjom.

Kanje Vest

Kanje Vest | Foto: Profimedia

-Ne bih da insistiram na priči o reinkarnaciji, ali prvi put kada sam bio u "Guči" radnji u Čikagu osetio sam da sam bliže domu nego ikada pre- rekao je reper.

Ališa Silverstoun

Ališa Silverston

Ališa Silverston | Foto: AP

Glumica Ališa Silverstoun, najpre je, kao tinejdžerka snimila nekoliko spotova za grupu "Aerosmith", da bi potom, pre 20 godina, zaigrala i u filmu "Otkačena plavuša. Upitana da prokomentariše taj film, Ališa je rekla:
-Mislim da je film "Otkačena plavuša" bio veoma dubok. Ali na način da je bio veoma lagan. Mislim da lakoća mora da dođe iz dubine ukoliko je istinska -objasnila je Ališa, a ko je razumeo-shvatiće.

Šon Koneri
Škotski glumac, Šon Koneri, svetsku slavu je stekao nakon što je prvi igrao lik tajnog agenta, Džejmsa Bonda.

Kilt je tu, još samo gajde da zasviraju u četvrtak: Šon Koneri

Šon Koneri | Foto: Profimedia

U intervjuu koji je na vrhuncu slave, tokom 60-ih dao za magazin "Playboy" Koneri je izjavio sledeće:
-Ne mislim da je pogrešno tući žene-i objasnio da žene ne treba tući na isti način kao i muškarce.
Dvadesetak godine nakon ove izjave, Koneri je potvrdio da i dalje smatra da nema ničeg lošeg ako sa vremena na vreme išamara ženu.

Džesika Simpson
Pevačica i glumica Džesika Simpson, prve godine bračnog života sa suprugom Nikom Lašejom, podelila je sa milionskim auditorijumom u rijaliti emisiji "Just Married".

Godi joj  brak: Džesika  Simpson,  pardon,  Džonson

Džesika Simpson

Upravo u prvoj epizodi ovog rijalitija Džesika je izrekla sledeći biser:
- Je li ovo piletina ili meso što jedem? Znam da je tuna, ali ipak piše "Piletina iz mora"-pitala je Džesika, na zaprepašćenje novopečenog supruga.

Džastin Biber
-Ana je bila sjajna devojka. Nadam se da bi i ona bila "biliber"-napisao je Džastin Biber u knjigu utisaka nakon što je posetio Muzej Ane Frank u Holandiji.

Džastin Biber

Džastin Biber | Foto: Profimedia

Za one malo manje upućene, poput Džastina Bibera, Ana Frank je bila jevrejska devojčica koja je stradala kao žrtva nacista u Drugom svetskom ratu. Posthumno je objavljen njen dnevnik, koji je vodila dve godine koliko je trajalo njeno skrivanje.

Paris Hilton
-Sve loše što može da se desi ljudima-desilo se meni- rekla je jednom prilikom Paris Hilton i momentalno završila kao pobednica ove liste.

Skandal majstor: Paris Hilton

Skandal majstor: Paris Hilton

Dobro, jeste služila zatvorsku kaznu u trajanju od nekih dvadesetak dana, tu i tamo je isprozivaju u popularnim emisijama, a na internetu se grubo šale na njen račun,  pa se može razumeti izjava bogate naslednice da je njen život pretežak za podneti. Kao.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP