Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

MALO SE PREVARILA

Kortni Lav mislila da ima miliona na računu, a na njima ima samo nekoliko funti!

Autor: Blic | 02.09.2013 - 15:30:00h | Komentara: 0

Pevačica i glumica Kortni Lav, udovica frontmena Nirvane Kurta Kobejna, je ne znajući zaposlila osuđivanog pljačkaša da pronađe njene izgubljene račune u bankama u Velikoj Britaniji, jer je ona zaboravila detalje vezane za te račune, piše “Dejli mejl”.

Kortni Lav (49) otvorila je 10 računa u “Barklizu” između 2006. i 2008. godine, ali je izgubila brojeve računa i kodove, čak je zaboravila i ime banke.

-Ona je, međutim, bila ubeđena da je deponovala milione funti na te račune kojima više nije mogla da pristupi – izjavio je za “Dejli mejl” neimenovani izvor.

Kortni Lav

Nije proveravala svoju karticu: Kortni Lav | Foto: facebook

 
Kortni se uputila u privatnu kompaniju “Grejmens” da vidi da li oni mogu da joj pomognu. “Grejmens”, firma zatvorena 2011, bila je dobro poznata u krugovima slavnih i bogatih ličnosti, a bavila se privatnim obezbeđivanjem, pružala usluge telohranitelja, ali i istražitelja za svoje dobrostojeće klijente.

Poverljivi imejlovi, u koje je “Dejli mejl” danas imao uvid, pokazuju da su se “Grejmensovi” istražitelji obratili osuđivanom privatnom detektivu Adamu Džonu Spirsu, kako bi povratili podatke o računima Kortni Lav.

Spirs (73) se potom obratio pljačkašu Danijelu Samersu (34), kako bi ušao u trag Kortninim navodnim milionima.

Spirs i Samers su bili u grupi petoro uhapšenih 2009. zbog pljačke i nezakonitog prisvajanja podataka o bankovnim računima i mobilnim telefonima, čak medicinskih kartona i policijskih dosijea žrtava. I Spirs i Samers su se izjasnili krivima i osuđeni su na zatvorske kazne prošle godine.

“Dejli mejl” je imao uvid u imejlove iz juna 2008, u kome Spirs diskutuje o slučaju Kortni Lav sa “Grejmensovim” finansijskim kontrolorom Endijem Drajverom.
Šifrovano ime u imejlovima za Kortni Lav bilo je “Justas”.

“Ako sam dobro shvatio, ovo je famozni klijent koji je zaturio svoja sredstva?” pita Spirs u imejlu koji je poslao Drajveru, odnoseći se na Kortni Lav.

Spirs je potom rekao Samersu da uradi “generalni pregled” britanskih bankovnih računa da locira njen novac.

Smatra se da je Samers telefonom zvao britanske banke, pretvarajući se da je Kortni Lav uz pomoć naprave koja pretvara tekst u glas, kojom se inače služe gluvi ljudi.

Neimenovani izvor rekao je da je Samers našao 10 računa u “Barklizu” na ime Kortni Lav, ali da na njima nisu bili milioni.
-Na svakom je bilo nekoliko funti i penija – rekao je taj izvor.

Pevačica je tokom 2007. nedeljama boravila u Londonu zbog brojnih zakazanih nastupa. Smatra se da je otvorilo nekoliko bankovnih računa koje bi koristila tokom boravka u britanskoj prestonici.

Novinari “Dejli mejla” pokušali su da stupe u kontakt sa Kortni Lav kako bi dobili njenu izjavu o ovim navodima, međutim pevačica nije bila dostupna.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP