Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SUPERSTAR EKSKLUZIVNO ZA ALO!

Kostner: Imam sedam
dana da upoznam čari
Beograda i Beograđanki!

Autor: D. Petrović | 15.04.2013 - 13:19:00h | Komentara: 0

Beograd je ovih dana centar velikih zbivanja jer je, osim Bijonse, radi snimanja filma „Three Days To Kill“ Lika Besona stigao i holivudski šarmer Kevin Kostner, koga smo juče u popodnevnim satima zatekli ispred hotela „Jugoslavija“.

Dobitnik dva „Oskara“ je posetio lokaciju kako bi video scenografiju za film koji producira domaća producentska kuća „Work in progres“, a eksluzivno za „Alo!“ rekao je da mu se, iako nije mnogo toga video u Beogradu, ipak sve dopada.

Iako ne daje izjave,  Kostner je napravio  izuzetak kada je  „Alo!“ u pitanju: Kevin sa našom novinarkom Dijanom Petrović

Iako ne daje izjave, Kostner je napravio izuzetak kada je „Alo!“ u pitanju: Kevin sa našom novinarkom Dijanom Petrović | Foto: Masanori Jošida


- Sviđa mi se Beograd. Nisam mnogo toga video jer sam sinoć stigao. Ostajem sedam dana, pa ću videti mnogo toga. Za sada sam probao samo vašu hranu i sviđa mi se. Ljudi su srdačni, a čuo sam i da je provod u Beogradu odličan i da su žene prelepe. Nadam se da ću nešto više saznati o tome u danima koji su preda mnom - rekao je ljubazni Kostner koji se potom uputio u jedan od beogradskih restorana na ručak, nakon što se uverio da pripreme za snimanje protiču u najboljem redu.

Holivudska zvezda posetila lokaciju  snimanja filma da bi se uverila da pripreme teku po planu

Holivudska zvezda posetila lokaciju snimanja filma da bi se uverila da pripreme teku po planu | Foto: Masanori Jošida

Holivudski glumac poznat po ulogama u filmovima „Ples sa vukovima“, „Telohranitelj“ i „Nedodirljivi“ odseo je u hotelu „Hajat“ kao i svetski poznata pevačica Bijonse, ali se, prema našim saznanjima, tokom jučerašnjeg dana nisu sreli jer je ona bila na probi, a on obilazio mesto na kom će narednih šest dana snimati film. Kostner je u srpsku prestonicu stigao u subotu uveče i večerao u restoranu na Vračaru, a tokom jučerašnjeg dana obilazio je znamenitosti Beograda.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP