Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

PODRŠKA!

Kralj bakra sa Pinkovom zvezdom!

Autor: Zorica S. Radulović | 14.10.2014 - 20:30:00h | Komentara: 3

Aleksandra Blagojević, bivša devojka Milana Popovića, u subotu se takmičila u „Pinkovim zvezdama“, a žiriju se predstavila, gle čuda, uopravo sa Severininom pesmom „Dobro došao u klub“. Kako „Alo!“ saznaje, plavokosa Užičanka i kralj bakra zabavljali su se pre pet godina, kada je Aleksandra živela u Moskvi.

Bila je to  ljubav velika:  Milan i  Aleksandra

Bila je to ljubav velika: Milan i Aleksandra

- Aleksandra i Milan bili su skoro dve godine u emotivnom odnosu. Oboje su živeli u Moskvi, gde su se u jednom srpskom restoranu i upoznali. On joj je dosta pomogao tokom njenog školovanja na moskovskom muzičkom univerzitetu. Raskinuli su nakon njegovog rođendana na kom je ona bila, a na kome je pevala Severina. Aleksandra je tada primetila da se on udvara Severini, što je izuzetno naljutilo, da bi nakon nekoliko dana u novinama je pročitala da su otpočeli vezu, što je bio povod za definitivan razlaz - govori dobro obavešten izvor.

Severina Vičković

Severina Vučković | Foto: M. Mitrović

Kako nam izvor dalje navodi, nakon raskida Aleksandra se vratila u Srbiju, ali je uprkos raskidu sa Popovićem ostala u korektnim odnosima sa njim. Interesantno je naglasiti da Aleksandra ne krije da joj je omiljena pevačica upravo Severina, pa nije ni čudo što je baš njenu pesmu izabrala da izvede na ovom takmičenju. Ono što je takođe važno dodati, jeste činjenica da je Milanovoj bivšoj najveća ambicija bila da postane pevačica, u čemu je Popović i podržavao.
U subotu se na velikoj „Pinkovoj“ sceni pojavila ispred žirija u kratkoj crnoj kožnoj haljini, a glasove je dobila od Bore, Cece, Harisa i Marine, što nije bilo dovoljno za prolazak dalje, pa će novu šansu potražiti u baražu.


Na fejsbuku i dalje u Popovićevom zagrljaju

Aleksandra Blagojević i dalje na Fejsbuku drži fotografije na kojima se grli i ljubi sa Milanom Popovićem. Plavokosa pevačica, dakle, čuva fotografije na kojima uživa u naručju kralja bakra. Ispod jedne od fotografija, na kojima Aleksandra grli Popovića, njen prijatelj je napisao: „Seve verovatno sad čupa kosu sa svoje glave“.

Poslednji komentari
  • Citalac Vreme: 15.10.2014 08:50h

    Ovde Seve ko Salveta

  • lilihip Vreme: 15.10.2014 11:22h

    Takvi smo mi. Ona nije prosla dalje,a prosla je albanka iz Makedonije Deevana, dok njeni sunarodnici propagiraju veliku albaniju (za ovo ne vazi pravopis) u sred Beograda, pa im to nije dovoljno nego pobogu revoltirane, napadaju nase manastire, ambasade, restorane itd. E, posto mi tako radimo zato nam se i ovo sve i dogadja. Dole pink i ziri pinkovih zvezda, jer ne ume da proceni.

  • Dzoni Vreme: 15.10.2014 11:45h

    Daj bre, ova Aleksandra je smesna ... Ista kao sve ostale pevacice u pokusaju. Gde su Milanu oci bile?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP