Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SVE PROPALE LJUBAVI DŽENIFER ANISTON

Kraljica raskida!

Autor: Ekipa Alo! | 10.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Lepa glumica Dženifer Aniston definitivno nema sreće u ljubavi! Koga se god dohvatila, nije uspela da istera priču do kraja. Osim delimično sa Bredom Pitom, s kojim je bila u braku, koji je pukao kada je glumac naleteo na fatalnu Anđelinu Žoli. Predstavljamo vam sve dosadašnje ljubavi ove „kraljice neuspešnih veza”.

Dženifer Aniston

Dženifer Aniston | Foto: AP

 

Adam Duric (1995)
Prva poznata ljubav lepe Amerikanke bio je Adam Duric, pevač benda „Counting Crows“, s kojim se zabavljala 1995. godine. Jedino što je u toj vezi bilo interesantno jeste to što je Duric nakon raskida bio sa Kortni Koks, s kojom je Anistonova kasnije postala prijateljica na snimanju serije „Prijatelji”.

 
Tejt Donovan (1995-1998)
Nakon duge veze sa Sandrom Bulok, Tejt se smuvao sa koleginicom Dženifer. Nakon tri godine su se verili, on je čak i gostovao u jednoj epizodi „Prijatelja”, ali su nekoliko meseci kasnije raskinuli.

 
Pol Rad (1998-1999)
Tokom snimanja filma „The Object Of My Affection” počela je ova veza, koja je potrajala godinu dana. Pukla je kao i sve prethodne, bez nekog posebnog objašnjenja i pompe.

Bred Pit

Bred Pit | Foto: AP

Bred Pit (1998-2005)
Najuspešniji „projekat” Anistonove! Ljubav na prvi pogled desila se u decembru 1999, a potom i veridba. U julu 2000. su se venčali, a onda Pit na snimanju filma „Gospodin i gospođa Smit” upoznao Anđelinu Žoli. Pit i Anistonova su se razveli 2. oktobra 2005. godine.

 
Vins Von (2005-2006)
Ljubavne jade nakon razvoda od Breda Pita je Dženifer lečio kolega Vins Von, koga je srela na snimanju filma „The Breakup“. Čak je počelo i da se šuška o veridbi, ali je sve palo u vodu kada su se u decembru 2006. rastali.

 
Pol Šulfor (2007)
Romansa od tri meseca! Toliko je trajala veza s lepim britanskim manekenom, koji je odmah uskočio u šemu sa Kameron Dijaz, a poznat je i po aferama sa manekenkom Lisom Snoudaun i drugim lepoticama.

 
Orlando Blum (2008)
Magazin OK! objavio je u aprilu 2008. da su Dženifer i Orlando u vezi, ali to nikada nije potvrđeno. Interesantno je da je Blum u to vreme bio u vezi sa prelepom Mirandom Ker.

 
Džon Mejer (2008-2009)
Veza sa ovim muzičkim producentom delovala je obećavajuće. Dogurali su čak dotle da su se 2009. zajedno pojavili na dodeli „Oskara”, ali avaj... Nekoliko nedelja kasnije su raskinuli.

 
Bredli Kuper (2009)
Posle kraha koji je doživela raskidom sa Mejerom, sa Kuperom je izdržala skoro dva meseca. Preciznije, trajalo je čak jedan zajednički izazak. I to je bilo to.

 
Džerald Batler (2009)
Iako su se uspešno krili, nekoliko puta su viđeni zajedno, u intimnim situacijama. Naravno, sreli su se na snimanju filma, što je postao svojevrsni izvor frajera za lepu glumicu.

 
Džon Sudeikis (2010)
Jun 2010. Nekoliko izlazaka dok je on prolazio kroz razvod braka, poneka večera, bio joj je interesantan i zabavan... I to je bilo to.

 
Džastin Teru (2011-2014)
Nakon tri godine veze, 18 meseci veridbe i iščekivanja venčanja, ispostavilo se da ni od ove veze nema ništa. Par je mesecima živeo odvojeno jer ona nije želela da se iz Los Anđelesa preseli u Njujork, pa je čak i 45. rođendan dočekala sama.
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 11.03.2014 07:20h

    Sine....koja menazerija...i jos joj nije dovoljno...prava americka kaguarka..ali zelim joj da nadje TO sto trazi..iako ce,kako sada izgleda, baza podataka tada biti debela ko telefonski imenik..ali svako ima pravo na NADU u srecu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP