Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

PROGOVORILA

Kris Džener: Nikada neću prežaliti razvod od Roberta Kardašijana!

Autor: Hello | 11.10.2013 - 15:30:00h | Komentara: 0

Kris Džener tvrdi da se najviše kaje zbog toga što se razvela od Roberta Kardašijana. Majka šoubiznisa potvrdila je pre nekoliko dana da se razvodi od drugog muža, Brusa Dženera, sa kojim ima kćerke Kendal (17) i Kajli (16), sada je između redova nagovestila da žali što se uopšte udala za njega.

U intervjuu za New You magazin, Kris je priznala:

- Jedino za čim žalim u životu, i to bih ispravila da mogu ispočetka da proživim život, je to što sam se razvela od Roberta Kardašijana. To nikada neću prežaliti. Ali, onda ne bih imala Kendal i Kajli, pa se trudim da pozitivno gledam na sve to. Sve se dešava iz nekog razloga i svi učimo iz svojih grešaka. Mislila sam da sam najpametnija na svetu kada sam bila mlada, bila sam neustrašiva. Kris i Robert bili su u braku od 1978. do 1991. godine i dobili su decu Kortni, Kim, Kloe i Roba. Pokojni advokat najpoznatiji je po tome što je branio O.J. Simpsona kada je bio optužen za ubistvo svoje žene.

Kris Džener

Kris Džener

 Ova 57-godišnjakinja uporedila je svog jedinog sina, Roba, sa njegovim ocem, koji je preminuo 2003.godine od raka svega osam nedelja nakon što mu je ustanovljena dijagnoza. - Moj sin je isti kao što je bio Robert liče ponaša se kao on, imaju iste manire. Neverovatan mi je to podsetnik koliko je sjajan Robert bio. Bio je divan muž i sjajna osoba.

Kris veruje da je 29-godišnja Kloi, koja prolazi kroz bračnu krizu sa mužem Lamarom Odomom, od sve dece najsličnija njoj. Kloi je ista kao ja, posebno kada je u pitanju održavanje doma. Ali neverovatno, čak i kada je u pitanju nameštanje kreveta I postavljanje stola. Iako su se Kris i Brus razveli posle 22 godine braka, ona insistira na tome da je njihov razlaz bio prijateljski I da su I dalje svi “velika srećna porodica”.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP