Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SVETSKA DIVA SA ZLATIBORA OTIŠLA PRAVO NA AERODROM

Lejdi Gaga fanu poklonila jastuk

Autor: I.Tubin | 08.06.2015 - 08:30:00h | Komentara: 1

Lejdi Gaga je poslednji dan u Srbiji provela na Zlatiboru sa svojim verenikom Tejlorom Kinijem, nakon čega je otišla pravo na beogradski Aerodrom „Nikola Tesla“ i otputovala za London. Ekscentrična pevačica u srpskoj prestonici zadržala se šest dana zbog brojnih obaveza koje je očekuju već sutra.

Svetska diva sa  Zlatibora otišla  pravo na  aerodrom

Svetska diva sa Zlatibora otišla pravo na aerodrom | Foto: Milorad Milanković

Zvezda je stigla na Aerodrom „Nikola Tesla2 oko 13.30, a pored brojnih novinara, Lejdi Gagu je sačekao i jedan od njenih najvatrenijih fanova Uron Esati. Dečak nije mogao da sakrije oduševljenje kada je ugledao divu, a onda je počeo da je moli da se slikaju. Iako je obezbeđenje odmah zaštitilo pevačicu, ona je ipak dozvolila da dečak priđe da se fotografišu. Uron je vrisnuo od sreće i seo na pod, jer nije mogao da stoji od uzbuđenja, a Lejdi Gaga mu je nekoliko minuta kasnije poslala svoj jastuk. Uron je grlio i ljubio jastuk, a onda nam je oduševljeno opisao koliko mu Gaga znači.

Zvezdu je u Beogradu sačekao i jedan od najvatrenijih fanova Uron Esati, koji od uzbuđenja nije mogao da stoji na nogama

Zvezdu je u Beogradu sačekao i jedan od najvatrenijih fanova Uron Esati, koji od uzbuđenja nije mogao da stoji na nogama | Foto: Milorad Milanković


- Sedam godina čekam na ovaj trenutak. Išao sam na sve njene koncerte, a ovo je prva slika sa njom. Čak sam i video uspeo da snimim - oduševljeno je rekao dečak.

- Ja idem svuda gde je ona, sad sam došao u Beograd samo da bih pokušao da se slikam sa njom. Mnogo sam srećan, kao da sanjam - zaključio je Uron.

Uron Esati

Uron Esati | Foto: Milorad Milanković


Pre odlaska iz Srbije Lejdi Gaga je provela prijatno pre podne sa svojim verenikom Tejlorom Kinijem na Zlatiboru, a paparaco koji je stajao nedaleko od njih joj nije preterano poremetio mir. Tejlor i Gaga sedeli su u jednom kafiću, nakon čega su prošetali planinom. Oko 10 verenik ju je ispratio na put za Beograd. Njih dvoje su se čvrsto zagrlili, a zatim je Gaga ušla u džip.

Gaga je Tejlora ostavila na  Zlatiboru

Gaga je Tejlora ostavila na Zlatiboru | Foto: Miloš Cvetković


Podsetimo, Lejdi Gaga doputovala je u Beograd kako bi posetila svog verenika, koji je kod nas snima film „Šuma“. Za šest dana u Srbiji svetska pop diva uspela je da se provede u strptiz klubu, ali i da uživa u beogradskim restoranima.
Poslednji komentari
  • ljuba Vreme: 08.06.2015 16:22h

    ovaj ima neki poremećaj licnosti, ludi obožavaoci - smarači. kad bi znali koliko smaraju te svoje likove koje obožavaju i koliko su jadni.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP