Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

KAO OD MAJKE ROĐENA

Lejdi Gaga potpuno gola na nastupu u Londonu! (VIDEO)

Autor: Svet Plus | 30.10.2013 - 09:30:00h | Komentara: 2

Lejdi Gaga ne propušta priliku da iskaže svoj egzibicionizam. Na nastupu u Londonu kontroverzna pevačica prošetala se - gola!

Lejdi Gaga

Od Lejdi Gage navikli smo da nas šokira. Toliko smo navikli da nas zapravo više ni ne šokira, pa ni kad čini stvari koje bismo, da su u pitanju drugi izvođači, smatrali iznimno šokantnim.
To izgleda zna i popularna pevačica koja trenutno promoviše svoj novi album "Artpop", te se odlučila i na krajnji korak: da skine sve sa sebe! Lejdi Gaga je tokom nastupa u londonskom klubu najpre bila odevena u dugu belu haljinu u stilu boginje, a potom je shvatila da joj je suvišna. Pevačica ju je svukla sa sebe i ostala potpuno gola, te kao od majke rođena je i odšetala sa bine.
Njen performans je naravno izazvao različite komentare. Dok joj neki odaju priznanje za smelost, drugi to nazivaju izopačenošću i pitaju se da li to možda nije deo nekakvog satanističkog rituala. A opet, bilo je i onih koji su nezadovoljni minutažom koju je Lejdi Gaga provela gola na bini. Naime, hteli su još! Kakogod, pogledajte i Vi ovaj svakako čudnovat performans:


Poslednji komentari
  • Milena Vreme: 30.10.2013 12:53h

    Svasta...kad anonimus to isto uradi, hapse ga i proglasavaju za manijaka, egzibicionistu. A kad uradi poznata licnost - onda je to "umetnost". I uopste ne razumem te ljude sto pokazuju svoje genitalije, te primarne i sekundarne erogene zone..kao da su oni jedini koji imaju sise, pi*ku, guzicu! Jos manje razumem one kojima je to interesantno, JOS UVEK, pored tolike kolicine mesa na izvolte, na svakom koraku...

  • Nikola Vreme: 30.10.2013 21:06h

    Kada je u pitanju Lady Gaga i kada je reč o nekom ''čudnom'' potezu, ako ste dovoljno upućeni znali biste da se radi o performansu koji je deo šireg koncepta koji ona u tom momentu zastupa. Ovaj perfomans deo je koncepta koji predstavlja novi album ARTPOP i pesma 'Venus' ili Venera, boginja ljubavi. Želja jeste da se kroz pesmu i performans oda poštovanje / manifestuje imaginarna boginja koju je Botičeli prikazao svojom slikom ''Rađanje Venere'', na kojoj se bogija pojavljuje naga, gde joj intimne delove jedino kosa prekriva. Na kraju performansa, Gaga ostaje naga, baš onakva kakva je i Venera u svoj lepoti i veličini. Zagrebite stvari malo ispod površine i saznajte da svet nije sačinjen iz samo bele i crne boje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP