Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

DAME BIRAJU

Lima vraća pasoš, ali uzima pare?!

Autor: A. O. | 05.05.2014 - 16:45:00h | Komentara: 4

Košarkaš Marko Jarić i top-model Adrijana Lima razveli su se nakon pet godina braka. Zvaničnu potvrdu vesti o kojoj se već mesecima šuška objavio je 2. maja američki magazin Pipl.

Adrijana lima manekenka

Adrijana Lima

 - Nakon dugog i pažljivog razmatranja odlučili smo da se razvedemo. Zahvalni smo što smo roditelji dve neverovatne kćerke, koje ćemo zajedno odgajati. Bili bismo veoma zahvalni da poštujete našu privatnost u trenutku kad počinjemo veoma delikatno poglavlje za sve članove naše porodice - navodi se u saopštenju koje potpisuju Lima i Jarić.

Međutim, nakon spekulacija da je njegova preljuba uništila bračnu idilu, američki mediji su objavili informaciju da njih dvoje već neko vreme ne žive zajedno u njihovom domu u Majamiju i da je ljubav pukla jer je „Viktorijin anđeo“ postao vrlo prisan s drugim muškarcem!
Jarić (35) i Lima (32) upoznali su se 2006. na zabavi u Los Anđelesu, a verili su se dve godine kasnije, na njen 27. rođendan. Imaju dve ćerke, četvorogodišnju Valentinu i Sijenu, koja ima svega 19 meseci. Njihova imovina procenjuje se na 210 miliona dolara, a prema proračunima, on je više nego tri puta bogatiji od svoje žene. Kako će podeliti imovinu, još nisu saopštili.
Srpska javnost na ovaj razvod ne gleda baš blagonaklono, a pojedinci traže da se brazilskoj manekenki oduzme srpski pasoš, koji joj je po hitnom postupku 2009. godine uručio tadašnji ministar policije Ivica Dačić.
Poslednji komentari
  • srbo Vreme: 05.05.2014 15:49h

    Znači ona se zaljubila kad je beba imala godinu dana, pre šest meseci, eto sad se kao razvode, navodno je to bio neki brak iz ljubavi...Ja baš i ne kapiram, možda sam sa druge planete, ali nešto mi je sve to bljutavo, koji je lik ta Andrijana i gde je ovaj nađe.

  • misa Vreme: 05.05.2014 17:00h

    Ovo ce je bas potresti. Koji ce joj srpski pasos, majke vam?!

  • ana Vreme: 05.05.2014 20:52h

    sve će nekako da preboli ali srpski pasoš, eeee to ne znam hoće li ikad :)

  • aha Vreme: 06.05.2014 00:01h

    @srbo sine nije se Lima zaljubila, a i da jeste neka je, kad joj muz pri svakoj poseti Beogradu privede u stan po dve tri splavarke, a kuci ga ceka supermodel, zena koja je sama zaradila desetine miliona eura. Ove vesti su da se spasi reputacija ovog cuvenog zavodnika, jer mu se narod smeje. Ovakvu zenu da imas, a da je varas sa splavarkama. Inace, Limi su slike i dokaze njegovog "uzornog" ponasanja poslali neki nasi novinari..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP