Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

HUMANE ZVEZDE VELIKOG SRCA

Mačkoljupci!

Autor: Ekipa Alo! | 02.06.2014 - 10:02:00h | Komentara: 0

Izreka „ko ne voli životinje, ne voli ne ljude“ trebalo bi da znači da u svetskom džet-setu postoji čitava armija fantastičnih ljudi, prvenstveno onih koji su svoje kućne ljubimce dobili tako što su ih spasavali iz prihvatilišta za životinje. Predstavljamo vam neke od njih, koji su svoje domove podelili sa mačkama.

Vupi Goldberg

Vupi Goldberg | Foto: Profimedia

Vupi Goldberg
Glumica je nakon uragana Ajrin spasila jedno mače i dala mu ime Vini. Vupi ima i mačora Olivera. Vini se „proslavio“ kada je nakon uragana izbačen iz jednog kamiona u pokretu. Čim se pojavio na TV-u, Vupi ga je usvojila.

Si Lo Grin

Si Lo Grin | Foto: Profimedia

Si Lo Grin
Mačka čuvenog repera postala je zvezda šoua „The Voice“. Ona je praktično peti član žirija, pošto je reper toliko obožava da ne ide nikuda bez nje. A mačka, po imenu Prrrfektna, uživa u životu.

Majkl Hol

Majkl Hol | Foto: Profimedia


Majkl Hol
Čuveni Dekster, iz istoimene serije, posle razvoda je odlučio da svoju ljubav usmeri ka životinjama. On je 2009. usvojio mačka Karpentera, a potom još dve mace, Pričera i Forda. „One su moji četvoronožni prijatelji“, izjavio je glumac.

Kris Kolfel
Mladi glumac je, osim što je ljubitelj životinja, poznat i kao humanista. On je mačora Brajana usvojio iz prihvatilišta. „Ovo je Brajan, ima osam godina i devet kilograma“, veselo je tvitnuo Kolfel nakon što je mačora doveo kući. A potom mu je otvorio i nalog na Tviteru. Možete ga pronaći pod nikom @catbriancolfer.

Džejms Franko
Glumac i režiser veliki je obožavalac mačaka i ponosni vlasnik Semija i Zelde, koje, kao i sve njegove prethodne mačke, kako je objasnio, imena nose po likovima iz knjiga.

Keti Peri
Mačak Kamio zvezda je pevačicinog spota „Roar“, ali i njen najbolji „dlakavi prijatelj“. Keti često tvituje o mačku, koji ima bolji tretman od većina običnih smrtnika.

Keša

Keša


Keša
Pevačica je usvojila mače po imenu Mister Pips, kojem zavide brojni muškaraci, jer Keša često objavljuje slike s malim mačorom u svom krevetu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP