Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

POTRESNO

Majka Ejmi Vajnhaus: Znala sam da neće doživeti tridesetu!

Autor: FoNet | 04.07.2013 - 19:05:00h | Komentara: 0

"Ejmi Vajnaus eksplodirala je kao petarda i nikada nisam očekivala da će doživeti 30. rođendan", rekla je majka pevačice Dženis Vajnhaus i istakla da je Ejmi bilo dosadno da na koncertima izvodi stalno istu muziku.

Ejmi je preminula u 27. godini života

Ejmi je preminula u 27. godini života | Foto: AP

Dženis Vajnhaus tvrdi da "nije bila iznenađena" kada je njena ćerka u julu 2011. umrla od trovanja alkoholom u 28. godini, jer nikada nije mogla zamisliti Ejmi "kao stariju ženu".
- Ne kažem da sam predvidela šta će se dogoditi, ali nisam bila iznenađena. Nisam videla Ejmi kao stariju osobu. Bila je devojka koja je eksplodirala kao petarda, a onda je bilo - 'u redu, gotovo, odlazim' - rekla je Dženis Vajnhaus.
Ona smatra da je njenoj ćerki "bilo dosadno" da na koncertima uvek peva iste pesme i da je mislila da je "besmrtna", javlja agencija Bang Šoubiznis.
- Oslobodila se droge, ali znam da joj je bilo dosadno da pravi iste koncerte i izvodi istu muziku. Rekla bih da je Ejmi život dosadio. Verujem u zagrobni život i da je Ejmi, kad je umrla, verovatno srela baku koja joj je rekla: 'Kazala sam ti da će se ovo dogoditi! Rekla sam ti da se okaneš ludog načina življenja!' A, Ejmi je bila iznenađena. Verovatno je mislila da je besmrtna- izjavila je Dženis Vajnhaus listu San.
Dženis Vajnhaus boluje od multiple skleroze i tvrdi da je ćerki dozvoljavala da jede šta hoće, jer nije bila dovljno snažna da bi se borila sa njom.
- Ejmi je često izgledala kao žrtva kocentracionog logora, zbog ludog načina ishrane. Njen pristup hrani je bio vrlo uznemirujući, jer je uvek pokušavala strašne dijete - rekla je Dženis Vajnhaus.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP