Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

ZBOG ČEGA SE ZAPRAVO RAZVEO MEDIJSKI TAJKUN

Mardok oterao Vendi jer je ona kineski špijun

Autor: | 07.09.2013 - 08:15:00h | Komentara: 0

Australijski medijski tajkun Rupert Mardok (82) razveo se od supruge Vendi Deng (44) jer je ona kineski špijun! Senzacionalnu tvrdnju je izneo australijski milioner Klajv Palmer (59), otkrivajući pravi razlog za razvod najbogatijeg Australijanca.

Četiri godine su bili u braku i imaju dvoje dece

Četiri godine su bili u braku i imaju dvoje dece | Foto: AP

“Vi znate da je Vendi Deng, supruga Ruperta Mardoka, kineski špijun? Ona je godinama špijunirala Ruperta i davala je novac kineskim obaveštajcima. Obučena je u kampu na jugu Kine. Ovo je istina”, rekao je Palmer, koji je poznat po planovima da sagradi repliku „Titanika“.


U intervjuu za “Kanal devet”, Palmer je istakao i da planira da tuži Mardoka jer je jedan od njegovih listova objavio laži o njegovom zdravstvenom stanju.

Vendi brani Ruperta od napadača

Vendi brani Ruperta od napadača | Foto: Reuters

Mardok, čija je vrednost imovine procenjena na 8,3 milijarde dolara, četiri godine je bio u braku sa Vendi, koja mu je rodila dvoje dece. U junu ove godine on je iznenada podneo zahtev za razvod, a kao razlog je naveo “nepremostive razlike”. Rupert iz prva dva braka ima još četvoro dece. Vendi i Rupert su se upoznali na kompanijskoj zabavi u Hongkongu. Venčali su se 1999, nepune tri nedelje nakon što se on razveo od svoje druge supruge.

Srčana!


Vendi je pažnju javnosti na sebe skrenula prošle godine, kada je tokom ispitivanja pred komisijom britanskog parlamenta komičar i aktivista Džoni Marbl pokušao da prospe penu za brijanje na Ruperta! Najsrčanija u odbrani bila je upravo Vendi, koja se bacila na napadača kako bi zaštitila vremešnog muža. Ona je reagovala i pre policije, koja je bila zadužena za obezbeđenje.

Dugačka je 56 metara

Dugačka je 56 metara

Prodaje jahtu za 29,7 miliona $!

Rupert Mardok prodaje svoju 56 metara dugačku jahtu i za nju traži 29,7 miliona dolara! Njegova luksuzna jahta “Rosehearty” prima 12 putnika i ima dve spavaće VIP sobe i džakuzi na palubi. Napravljena je 2006. godine.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP