Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

BLAGO NJOJ

Mejrem Uzerli u poodmakloj trudnoći našla novu ljubav!

Autor: Opera17 | 02.12.2013 - 16:15:00h | Komentara: 0

Kada je saznao da je trudna i da ne želi da abortira odlučio je da je ostavi, ali popularna glumica Merjem Uzerli ne pati za bivšim verenikom!

Život popularne glumice iz turske hit serije "Sulejman Veličanstvenih" Merjem Uzerli je poslednjih nekoliko meseci imao zaista velike preokrete, a svakako da je najbitniji momenat kada je saznala da je u drugom stanju, nakon čega je njen tadašnji verenik Kan Ateš pokušao da je ubedi da abortira, da bi je nakon njenog odbijanja da to uradi ostavio. Merjem je nakon toga izjavila da nije spremna za novu vezu i da ne razmišlja o ljubavi, već samo da njena trudnoća prođe u što boljem redu, ali čini se da je simpatiju i podršku pronašla u voditelju Patrisu Budibelu.

Merjem Uzerli

Merjem Uzerli  i Patris| Foto: facebook

 Javnost je za njihovo druženje saznala nakon što je voditelj putem svog profila na društvenoj mreži Facebook objavio njihovu zajedničku fotografiju.

- Drago nam je što više nije zatvorena u kući. Ona je u sedmom mesecu trudnoće, pa zbog svog stanja izbegava da posećuje zadimljene kafiće i klubove, i mnogo joj prija da s Patrisom ide u duge šetnje - kažu njeni prijatelji.

Merjem i Patris se znaju od ranije jer oboje žive u Berlinu i dobro obavešteni izvori tvrde da je upravo voditelj pomogao glumici da prevaziđe loš period, te da zaboravi verenika koji ju je ostavio u tako bitnom momentu u životu.
Kan je nakon raskida izjavljivao da ne veruje u brak i da je zato raskinuo sa lepom glumicom, ali to ne smeta drugim devojkama da ga i dalje "opsedaju", te je nedavno uhvaćen u društvu tajanstvene brinete.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP