Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SANDRI I ANDREJU DOSADILA STARA JAHTA „A”, TE SADA GRADE JEDRENJAK

Meljničenkovi prave brod od 385 miliona €!

Autor: Aleksandra Radojević | 16.06.2013 - 23:25:00h | Komentara: 2

Jahta Sandre i Andreja Meljničenka koja nosi naziv “A” do sada je predstavljala jedno od najluksuznijih plovila na svetu, ali će njeno mesto uskoro zameniti jedrenjak koji se uveliko gradi za ovaj bračni par, a koji košta 385 miliona evra. Kako “Alo!” saznaje, Andreju i Sandri je dosadila jahta na kojoj su često boravili, te će uskoro i zvanično postati vlasnici najvećeg broda na svetu.

Postavljaju  nove standarde:  Sandra  i Andrej  Meljničenko

Postavljaju nove standarde: Sandra i Andrej Meljničenko

- Sandra i Andrej vole da uživaju u luksuzu i da u svakom trenutku imaju sve što požele. Iako je jahta “A” posedovala sve što im je potrebno, njih dvoje su ipak odlučili da ulože velike pare u izgradnju jedrenjaka, za koji su morali da izdvoje 385 miliona evra. Priča se da će jedrenjak biti najveći na svetu i da će dostići dužinu i do 190 metara. Što se tiče dizajna, oni se drže u velikoj tajnosti, ali je sigurno da će Andrej i Sandra postaviti nove standarde kao što je bio slučaj sa jahtom “A”.

Dizajnersko  remek-delo:  Jahta „A“ u vlasništvu  bogatog para

Dizajnersko remek-delo: Jahta „A“ u vlasništvu bogatog para

Iako nijedno ne priča o ovom projektu, u javnost su procurili pojedini detalji, te se zna da će jedrenjak pokretati motor zajedno s jedrima i da će sama jedra biti blago zakrivljena - izjavio je za “Alo!” izvor blizak ovom bračnom paru i dodao da ovaj jedrenjak Andrej pravi sa svojim timom.

- Andrej ovoga puta nije želeo da izgradnju poveri nekim od najprestižnijih brodogradilišta, već će ga napraviti zajedno sa svojim timom u brodogradilištu u Nobiskrugu u Nemačkoj, koje je u vlasništvu “Abu Dabi Mar”. Kako se radi o velikom projektu, očekuje se da će jedrenjak biti predstavljen 2015. ili 2016. godine - rekao nam je izvor blizak Sandri i Andreju.

Inače, titulu najvećih jerdenjaka na svetu trenutno drže “Eos” sa 92 metra dužine, koji je u vlasništvu filmskog magnata Berija Dilera, i “Antena”, koja je duga 90 metara, a koju poseduje Džejms H. Klark. Međutim, ako je sudeći po informacijama koje su se pojavile, Sandra i Andrej će biti vlasnici najvećeg jedrenjaka na svetu, čija dužina će dostići i do 190 metara.

Podsećanja radi, Meljničenkovi su prošle godine postali ponosni roditelji ćerke Tare, koju su Sandra i Andrej mesec dana po rođenju poveli na krstarenje Mediteranom. Kako vode svoju mezimicu gde god da krenu, verujemo da će i ona imati posebno opremljen kutak na novom jedrenjaku gde će provoditi vreme. Inače, po poslednjoj „Forbsovoj“ listi najbogatijih ljudi na svetu, Andrej Meljničenko se nalazi na 56. mestu, i tom prilikom pretekao je ruskog oligarha Romana Abramoviča.

Slavine na jahti koštaju 40.000 dolara!


Dugo čuvana tajna o izgledu unutrašnjosti jahte poznatog srpsko-ruskog para Sandre i Andreja Meljničenka, koju su do sada samo odabrani gosti mogli da vide, prošle godine konačno je otkrivena i široj javnosti u prilogu američkog portala. Osim činjenice da se vrata spavaćih soba otvaraju pomoću senzora koji detektuju otisak prsta, otkriveno i da su zidovi obloženi ogledalima i životinjskom kožom, a da slavine koštaju po neverovatnih 40.000 dolara. Kako je objasnio novinar koji je napravio reportažu, na čuvenoj jahti “A”, vrednoj preko 300 miliona dolara, nalazi se veliki broj prostorija, a materijali od kojih je izrađena unutrašnjost dnevnog boravka su uglavnom ukrasno staklo i kristal.

Poslednji komentari
  • ljiljana Vreme: 17.06.2013 08:24h

    Sve je to lepo,a da li se Sandrica setila da da neki evric za bolesnu decicu iz Srbije,da dodje da poseti bolnice u kojima leze nasi najtezi bolesnici?Brzo je zaboravila odakle je potekla.

  • gavrilovic Vreme: 17.06.2013 08:50h

    U cemu je stos ovo kurcenje Putinovih pulena sa pokradenim parama ?!Svi se ponasaju kao Miskovici i Karici u Srbiji.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP