Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

LEGENDA O LEGENDI

Mik Džeger radi na filmu o Džejmsu Braunu

Autor: | 24.10.2014 - 19:30:00h | Komentara: 0

Legendarni frontment Rolingstonsa Mik Džeger u poslednje vreme zauzet je produciranjem filmskih projekata, među kojima su biografsko ostvarenje “Get on Up” o životu Džejmsa Brauna i HBO serija o njujorškoj muzičkoj sceni 1970-ih godina u režiji Martina Skorsezea koja još nema naslov.

Džeger, takođe, stoji i iza dokumentarca “Mr Dynamite: The Rise of James Brown” koji od ponedeljka počinje da se prikazuje na HBO-u.

Da li će mu trebati pasoš za koncert u Edinburgu?: Mik Džeger

Mik Džeger | Foto: Profimedia

- Bio sam jako zainteresovan za taj projekat - kazao je 71-godišnji pevač, dodajući da je u vreme kada su mu ponudili da producira taj film još uvek radio na dokumentarcu o Stonsima, “ Crossfire Hurricane"
- Bilo je prilično naporno, ali sam ipak rado pristao, a kada sam se sledećeg jutra probudio pomislio sam da bi bila sjajna ideja snimiti i film - rekao je Džeger u izjavi za AP.
On je zamolio Oskarovca Aleksa Gibnija da režira dokumentarac o “kumu soula” koji je preminuo 2006. u 73. godini.
- Čuo sam neke stvari koje su me pomalo unervozile, ali je sve ispalo sjajno. On je dobar producent - naveo je Gibni, dodajući da je sve ono što mu je rečeno o Džegeru bilo neosnovano.
U narednim mesecima, Džegera očekuje puno posla: rad na projektima “Tabloid” i “The Tiny Problems of White People” sa Kolinom Firtom u glavnoj ulozi, kao i na filmu o tinejdžerskim godinama Elvisa Prislija. A od subote kreće na turneju po Australiji sa Stonsima.
U nedavnom intervjuu je izjavio da mu je rad na filmskoj produkciji pomogao da se izbori sa teškom godinom koja je usledila nakon samoubistva njegove partnerke Lovren Skot.
- Sada sam dobro. Svi su uviđavni prema meni. Moja porodica mi je bila važan oslonac. Imao sam puno posla što mi je pomoglo da guram napred, na pozitivan način - kazao je Džeger.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP