Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

GLUMCI U TV SERIJAMA

Milion za dvadesetak minuta? Malo li je...

Autor: B92, Time | 21.09.2013 - 23:30:00h | Komentara: 1

Ni holivudski svet nije imun na podele između onih koji zarađuju više i onih koji zarađuju manje.

Štreberi

Svega nekoliko njih je poslednjih godina imali priliku da za dvadesetominutnu epizodu televizijske serije zaradi milion dolara (recimo ekipa "Prijatelja" u poslednjoj sezoni), ali danas tim luksuzom ne može da se pohvali nijedna televizijska zvezda.
Pred sam kraj sedmice Holivudom je prostrujala vest o tome da tri najplaćenije zvezde serije "Štreberi" (The Big Bang Theory) zahtevaju od producenata honorar od upravo milion dolara po epizodi. Džim Parson, Džon Galeki i Kejli Kuoko svoj zahtev pravdaju time što serija beleži sve veću gledanosti i time donosi znatno više novca nego ranije.
Njihov potez naišao je na opravdanje kolega, ali i kritike ne malog broja onih koji stanuju u ili svakodnevno prolaze kroz Holivud, u nadi da će dočekati svojih pet minuta slave.
Da li dvoje slavnih televizijskih štrebera (Leonard i Šeldon) i ništa manje poznata glumica u pokušaju (Peni) zaista vrede milion dolara po epizodi koja traje nešto više od dvadeset minuta?
Poređenja radi, njihove koleginice koje su odnedavno i redovne glumice u sporednim ulogama, Majim Bjalik (Ejmi) i Melisa Rauč (Bernadet) potpisale su ugovore prema kojima će zarađivati 60.000 po epizodi.
Američki magazin Tajm sastavio je listu glumaca i glumica koji trenutno dobijaju najveći honorar po epizodi za ulogu u televizijskoj seriji. Zanimljivo je svakako da se najplaćenija televizijska glumica prema analizi časopisa Forbs, Sofija Vergara, ovoga puta nije našla na listi. Iako sasvim lepo zarađuje od serije "Moderna porodica", Vergara ipak najveći deo od svoje godišnje zarade (30.000.000 dolara) zarađuje od svoje linije odeće i ostalih sponzorskih ugovora.
Pogledajte Tajmovu listu i recite nam u komentarima ko je zaslužio svoj honorar, ko je previše plaćen, a koga biste vi platili i više ukoliko je potrebno, samo da biste ga i dalje gledali u omiljenoj seriji?
Ešton Kučer, Dva i po muškarca, 750.000 dolara
Džon Krajer, Dva i po muškarca, 600.000 dolara
Mark Harmon, NCIS 525.000 dolara
Mariška Hargitej, Red i zakon, 500.000 dolara
Sandra O, Elen Pompeo i Patrik Dempsi, Uvod u anatomiju, 350.000 dolara
Džim Parson, Džon Galeki i Kejli Kuoko, Štreberi, 325.000 dolara
Sajmon Bejker, Mentalista, 300.000 dolara
Angus Ti Džouns, Dva i po muškarca, 300.000 dolara
Kler Dejns, Domovina, 250.000 dolara
Majkl Vederli, NCIS, 250.000 dolara
Džon Hem, Ljudi s Menhetna, 250.000 dolara
Tim Alen, Last Man Standing, 225.000 dolara
Dejvid Boreanz, Bouns, 225.000 dolara
Ted Denson, Istražitelji iz Majamija, 225.000 dolara
Džejson Sigel, Kako sam upoznao vašu majku, 225.000 dolara
Nil Patrik Haris, Kako sam upoznao vašu majku, 210.000 dolara
Ejmi Pouler, Parks and Recreation, 200.000 dolara
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 22.09.2013 09:01h

    to sto trazite je jako RELATIVNO. pola serijja u koj9ma igraju pomenuti glumci ne gledam,a drugu polovinu,po neku epizodu izuzetak su dve..pardon JEDNA .po meni Mark Harmon/NCIS/i CELA ekipa zasluzili su svaki peni. Dva i po muskarca prestao sam da gledam kada su otkacili Carli Sina. siroce koje ga menja apsolutno je neodgovarajuci lik..dakle po mom odgovoru vidite da je gledanost odredjene serije u direktnoj povezanosti sa gledaocu INTERESANTNOM temom,za koju pametni producenti pronadju PROTOTIP lika i onda je to dobitna kombinacija DRZAVNI POSAO tv n.sad je A P S O L U T N O hit od 5 minuta,sa O D L I C N O M ekipom i produkcijom koja vam prikazivanjem daje tacnu dozu humora za 24 sata, stvarajuci od vas zavisnike istog.losa kopija mapetivskih PIGS IN SPACE je na Prvoj/kod onog Ivanovica/ SRBI U SVEMIRU..NIJE TO TREBALO OVOJ GLUMACKOJ EKIPI, ali lova je lova..od neceg moras da placas stan,kredite,kola,knjige za decu,klopu...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP