Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

ZANIMLJIVO

Miranda Ker: Razvod braka ne mora da bude "smak sveta"!

Autor: Super žena | 09.12.2013 - 16:30:00h | Komentara: 0

Nakon pisanja u medijima da se slavni par razveo u oktobru ove godine, manekenka Miranda Ker insistira na tome da je sa Orlandom Blumom ostala u prijateljskim odnosima. Svesna činjenice da je veoma teško, odnosno da mnogi slavni parovi posle razvoda nemaju dobre odnose, Miranda Ker je rešena da dokaže suprotno.

U ekskluzivnom intervjuu za australiski magazin "Harper's Bazaar" Miranda je po prvi put javno iznela neke činjenice o razvodu sa glumcem Orlandom Blumom.
- Bez obzira na to da li ste ličnost iz sveta šou biznisa ili ne, razvod svima jako teško pada. Orlando i ja smo se trudili da o svemu uvek otvoreno pričamo, posebno u tim teškim momentima, a svakako nam je najbitnije bilo da naš sin Flin ne oseti bilo kakvu netrpeljivost.-

Australijanka važi za jednu od najlepših manekenki na svetu: Miranda Ker

Miranda Ker | Foto: AP

 -Veoma se poštujemo, a sa poštovanjem dolazi i razumevanje. Tamo gde ima razumevanja sve je nekako malo lakše, barem se meni tako čini -  dodala je Miranda koja je rekla kako će Orlando uvek biti veliki deo njenog života, kao i da se nada da će uvek kada je vaspitanje deteta u ptianju biti složni u svim budućim odlukama.

- Flin nam je najbitnija stvar u životu. On je ta spona koja će nas uvek povezivati i zbog koje moramo da ostanemo u dobrim odnosima - objasnila je Miranda.
Tridesetogodišnja manekenka je u razgovoru i izvjavila da će naredne sezone manje putovati kako bi se više posvetila sinu, jer njen bivši suprug glumac Orlando Blum priprema predstavu na Brodveju.

 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP