Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

GLUMICA I FUDBALER OČEKUJU PRINOVU!

Mirka i Vujadin čekaju drugo dete!

Autor: A. Veljković | 14.08.2013 - 11:32:00h | Komentara: 4

Iako njihov sin Andrej nije još napunio dve godine, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić za nekoliko meseci će dobiti drugo dete. Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, mlada glumica je u poodmakloj trudnoći, a nedavno je saznala da čekaju devojčicu, što ih specijalno raduje.

Zabrana

 - Mirka i Vujadin su presrećni zbog prinove, a pogotovo zbog toga što će biti devojčica jer već imaju muško dete. Planirali su ovu trudnoću, jer se glumica fenomenalno snašla u podizanju deteta, a mladi fudbaler joj koliko-toliko pomaže jer ima dosta obaveza oko utakmica i treninga. Sada su opet smešteni u Francuskoj jer se Vujadin vratio u Bordo, a njegova žena ga prati uvek u stopu. Ovu trudnoću dosta lakše podnosi, jer je kroz sve to već prošla - priča za „Alo!“ izvor blizak ovom paru i dodaje da se joj nisu odlučili za ime naslednice:

Mirka i Vujadin

Mirka i Vujadin | Foto: Marko Metlaš

- I dalje se dogovaraju oko imena, a i njihovi roditelji će učestvovati u odabiru. Cela porodica se raduje novoj bebi u porodici. Svi su srećni zaista, a nagađa se da će se Mirka i ovoga puta poroditi u Francuskoj - dodaje naš izvor.

ad

Sa sinom Andrejem

Podsećanja radi, glumica i fudbaler su oktobru 2011. godine dobili sina Andreja i tada su porodice Savić i Vasiljević u Beogradu napravili veliko slavlje. Mladi par još uvek nije venčan, ali kako oni tvrde i ta ceremonija će se jednog dana desiti.

Mirka: Presrećni smo!

Glumica Mirka Vasiljević potvrdila je za „Alo!“ da je u blagoslovenom stanju i otkrila nam da je ušla u šesti mesec trudnoće.
- U šestom sam mesecu, ali još uvek nismo sugurni za pol. Meni je to nebitno, a i moj suprug se ne izjašnjava šta bi voleo. Njemu je bitno da je prvo dete bio dečak, a saznanje o ponovnoj trudnoći nas je obradovalo kao i svakog ko ima porodicu. Andrej još uvek nije svestan da će dobiti batu ili seku. Ja sam do skoro snimala seriju „Zvezdara“, ali niko nije primetio das am trudna - rekla je Mirka za „Alo!“.
 
Poslednji komentari
  • Rumeni Vreme: 14.08.2013 18:05h

    Mislite prvo zajednicko? Prvo je od Lole Smiljanica to ceo grad zna, samo ne ovaj nesrecni fudbaler.

  • radmila Vreme: 14.08.2013 19:30h

    Vujadin je bas zgodan, cmok! Ahaha!

  • jagodinka Vreme: 14.08.2013 19:54h

    A ti si Rumeni valjda držao sveću pa si upućen čije je prvo dete. Možda imaš neki dokaz i za drugo samo nećeš da kažeš dok ne bude treće na putu. Blago ljudima koji nemaju svoj život i večito se bave tudjima.

  • Luiggi Vreme: 14.08.2013 21:46h

    a mozdaje i scepovic uleteo posto u sesnaesterac neume

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP