Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SILVESTER STALONE IZVEO SVOJE DAME NA BRODVEJ

Mjuzikl „Roki“ sve oduševio!

Autor: Ekipa Alo! | 15.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Oduševljenje na Brodveju! Silvester Stalone (67), jedan od najpoznatijih svetskih glumaca, snimio je ukupno šest filmova o Rokiju, neustrašivom bokseru koji dobija batine sve do poslednje runde, kada dolazi do preokreta i po pravilu nokautira svoje protivnike!

Zvezda serijala sa glumcima na bini,  to jest u ringu!

Zvezda serijala sa glumcima na bini, to jest u ringu!

„Roki“, jedan od najpopularnijih holivudskh serijala, dobio je i svoju verziju na Brodveju, gde je izvedena premijera mjuzikla urađenog po filmu uz koji su odrastale generacije širom sveta. „Italijanski pastuv“, kako su Stalonea zvali u početku karijere, kada je snimio i jedan porno-film, na premijeru mjuzikla je došao u pratnji supruge i ćerki. Stalone, koji ima i dve nominacije za „Oskara“, otkrio je da ima velike probleme i da ga ćerke uopšte ne slušaju:


„Kada im dam neki savet, one se bune i pitaju zašto bi me poslušale. Kažu mi da se ne razumem u moderne stvari i da nisam nimalo zabavan. U filmovima ubijam zlikovce sekirom, a kod kuće ne mogu da kontrolišem desetogodišnju devojčicu. Dok smo dolazili ovamo, htele su da ih ostavim jedan blok ranije, pa da dođu same da ih ne bih blamirao. Zamislite šta bi druga deca dala da im je tata Rambo ili Roki, a one se stide“, rekao je glumac.

Stalone sa suprugom  Dženifer i ćerkama Sistin  (14), Skarlet (11)  i Sofijom (16)

Stalone sa suprugom Dženifer i ćerkama Sistin (14), Skarlet (11) i Sofijom (16)


Staloneu je podršku pružio i kolega Vesli Snajps, kao i Bart Jang, koji u serijalu glumi Polija, Rokijevog šuraka. Na premijeri su bili još i Ralf Loren, čuveni dizajner, Džejms Kameron, reditelj, i glumica Vupi Goldberg. Mjuzikl je urađen na osnovu prvog dela iz 1975. Kritika ga je dobro prihvatila, a u sali nije bilo slobodnog mesta.

Zaradio 1,2 milijarde $!
 

Stalone je u karijeri snimio šest filmova o Rokiju. To je jedan od najisplatljivijih serijala. Na snimanje je potrošeno 109,8 miliona $, a serijal je zaradio čak 1,2 milijarde $. Stalone je zahvaljujući „Rokiju“ ušao u boksersku kuću slavnih.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP