Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

POŠTENO

Monika Beluči: Radila bih sa Kusturicom i bez scenarija!

Autor: Tanjug | 14.08.2013 - 12:30:00h | Komentara: 0

Slavna glumica Monika Beluči, koja je stigla u Trebinje zbog nastavka snimanja filma Emira Kusturice "Na mlečnom putu", izjavila je da bi pristala da radi s Kusturicom i da radi i bez scenarija, prenela je TV Republike Srpske.

Monika Beluči

Monika Beluči | Foto: Miloš Cvetković

Reč je o univerzalnoj ljubavnoj priči, rođenoj u ratu, koja se mogla dogoditi bilo gde u svetu, u bilo kom ratu, ispričali su na konferenciji za novinare Belučijeva i Kusturica.
"Zaista sam uzbuđena što sam tu, zadovoljstvo mi je da budem u vašoj zemlji, da radim sa Emirom. Veoma sam motivisana, za mene sve ovo donosi snažne emocije, film je zaista jak, nasilan, vrlo intenzivan rekla bih", rekla je Monika.
O svom pristanku da bude deo Kusturičinog projekta, Monika je kazala da bi znajući njega, pristala da radi i bez scenarija.
"Radim svoj posao sa strašću, a kada radim sa nekim sa kim želim, to mi je najvažnija stvar", naglasila je slavna glumica.
Za ulogu u filmu "Na mlečnom putu", Belučijeva je morala da nauči i nekoliko reči na srpskom, što joj, kaže, nije bilo lako. Kusturica, koji igra i glavnu mušku ulogu u filmu, rekao je da nije imao dileme u vezi s izborom glavne ženske uloge.
"Zašto Monika? Mislim da u svetu nema žene koja bi tu ulogu bolje odigrala, a i pošto je ljubavna priča u pitanju, da pitate mene ili bilo kog muškarca na svetu u koju ženu biste se zaljubili na prvi pogled, to je Monika", istakao je Kusturica.
Sekvence filma "Na mlečnom putu" biće snimane narednih dana na lokalitetima na Zelengori, Mokroj Gori, u okolini Prijepolja i u Hutovom blatu. Kompletno snimanje bi trebalo da bude završeno do novembra, a film bi trebalo da bude prikazan naredne godine na Kanskom festivalu.
Slavna glumica stigla je u Trebinje popodne, a ispred hotela "Platani", gđe će boraviti tokom snimanja, dočekale su je brojne novinarske ekipe iz Republike Srpske, BiH, Srbije i regiona, prenela je RTRS.
Za ovaj film scenario su pisali Emir Kusturica i njegova ćerka Dunja.
U Trebinju su se okupili svi članovi ekipe ovog filma, kao i radnici koji rade punom parom na izgradnji "malog filmskog grada" na Klobuku. Film je tematski podeljen u tri dela - priču o zmiji, o ljubavi i priču o monaštvu.
Kusturica je ranije rekao da će film govoriti o svevremenskoj temi - temi dobrote, odnosno da, ako ne bude dobrote, jednog dana neće imati šta da okreće Zemljinu osu. Glavnu žensku ulogu igra Belučijeva, a značajnu ulogu imaće i srpska glumica Sloboda Mićalović

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP