Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

KONAČNO

Montipajtonovci opet zajedno posle 30 godina!

Autor: Blic | 19.11.2013 - 17:15:00h | Komentara: 0

Posle 30 godina pauze, originalana ekipa Monti Pajtona vraća se na scenu. Petorica preostalih živih članova mesecima su se tajno sastajali i dogovorili da naprave novi, zajednički šou. Džon Kliz, Teri Gilijam, Teri Džons, Erik Idl i Majkl Pejn krajem nedelje će na konferenciji za novinare i zvanično potvrditi da se “Leteći cirkus” vraća.

 Tome svedoči i tvit koji je Idl postavio na svom nalogu. Ovo nije prvi pokušaj da se trupa u toku tridesetogodišnje pauze okupi, a prema pisanju britanskog “Sana” bili je “ili sad ili nikad”. Prema prvim informacijama očekuje se da će ekipa nastupiti uživo, a postoji mogućnost da kasnije naprave TV šou i film.

Montipajtonovci

Montipajtonovci

 Da li će uspeti da ponove uspeh i održe reputaciju duhovite ekipe bez dlake na jeziku ostaje da vidimo. Ima rezervi jer njih petorica, danas svi u svojim sedamdesetim imaju ukupno 357 godina a poslednji put su nastupali zajedno pre 30 godina u “Smislu života”. Inače, poslednja nada da će se originalna postava okupiti nestala je 1989. kada je preminuo jedan od njih - Grem Čepmen. Tada su ostali krenuli odvojenim putevima i započeli solo karijere. okom godina, neki od članova su i radili zajedno - 1996.

Idl, Kliz i Palin su snimali zajedno film “The Wind in the Willows”, a ozbiljniji pregovori o novim projektima su se vodili 1999. kada su petorica preostalih članova razgovarala o tome da odu na turneju po Americi. U poslednjem trenutku Idl je odustao.

Montipajtonovci

Montipajtonovci

 Džon Kliz koji je u međuvremenu zbog brojnih brakova na ivici bankrota, izjavio je da je “bukvalno nemoguće da sva petorica sede u istoj prostoriji” i da je teško da će ikada postići dogovor. Da li zbog finansijskih problema, ili nostalgije, sada je pristao.

"Monti Pajton" su se kao grupa komičara prvi put pojavili 1969. godine na BBC-iju. Pored skečeva, albuma sa muzikom iz serija koje su izdavali, poznati su i po pozorišnim predstavama i filmovima, najuspešniji su "Smisao života" i "Žitje Brajanovo". Prestali su da rade zajedno 1983.


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP