Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

POSLE OVOGA IH NEĆETE VOLETI TOLIKO

Mračne tajne najvećih i najpopularnijih svetskih zvezda

Autor: Blic | 03.08.2014 - 11:30:00h | Komentara: 0

Zvezde koje gledamo na filmskom platnu deluju savršeno, i odaju utisak ljudi koji nemaju nikakve poroke ni probleme u životu. Međutim, navike mnogih od njih su i više nego kontroverzne, a sa javnošću su ih podelili bivši telohranitelji kojima je očigledno dozlogrdilo.

Džoni Dep
Pre njegovog rastanka sa Vanesom Paradi, bivši telohranitelj otkrio je da su njih dvoje sa svojom decom provodili previše vremena u nekoj vrsti "skrivene prostorije ispod zemlje" u Holivudu, a ne u Francuskoj kako su tada naveli medijma.

U vezi su bili 14  godina i imaju dvoje  dece: Vanesa Paradi  i Džoni Dep

Vanesa Paradi i Džoni Dep | Foto: AP

- Potrošio je pravo bogatstvo na sigurnosne sisteme, koji zadrži na desetine sakrivenih kamera za koje niko sem njega ne zna - objasnio je bivši telohranitelj.
- Ne želi da ga gledaju kao poznatu ličnost. Nikada ga nećete videti kako kupuje u nekom od holivudskih bulevara. Ne voli pažnju. Kupuje tako što mu neko od telohranitelja donese stvari kući, gde on odabere ono što mu se dopada.

Pink

Pre nego što je dobila ćerku,pevačicin bivši zaposleni izjavio je: - Ona obožava da eksira pića, i jedna je od najluđih "parti devojaka" koje poznajem.

Pink

Pink | Foto: Screenshot "You tube"

Zatim je izjavio da je Pink posle tih pijanstava umela da zaspi na ulici, po toaletima, a da je jednom zaspala u stolici u dvorištu Plejboj vile, posle jedne od razuzdanih žurki.

Dženifer Aniston

- Džen je veoma slobodna kada je u pitanju pokazivanje njenog golog tela - rekao je bivši telohranitelj glumice.

Dženifer Aniston sa slavnom frizurom

Dženifer Aniston

- Kada vam ujutru otvara vrata uvek je u donjem vešu, a nekada samo u toplesu. Nikada se ne pokriva. Ali svi smo vremenom navikli na to. To je jednostavno ona. Polugola. Toliko puta sam je video obnaženo da mogu da vam nabrojim sve mladeže na njenom telu - slikovito je završio telohranitelj.

Džulija Roberts

"Zgodnoj ženi" očajno nedostaje kupanje. Tako tvrdi jedan od njenih bivših zaposlenih, koji je izjavio da Džulija ume toliko neprijatno da miriše da se svi sklanjaju.

-Džulija je totalni hipik. - izjavio je stručnjak koji se brinuo za bezbednost holivudske zvezde.

Džulija Roberts

Džulija Roberts

- Danima se ne kupa. Voli da štedi vodu, pošto je pravi borac za ekologiju. A takođe voli svoj prirodni miris. Njen suprug Deni je isti kao i ona, pa su se sjajno uklopili. Zajedno uživaju u tom izbegavanju kade. - rekao je bezbednjak.

Paris Hilton

Bogata naslednica je ni manje ni više nego - kleptoman! Prema tvrdnji njeng bivšeg telohranitelja, starleta je na jednoj žurci od njega zatražila da uzme nečije cipele, i odnese ih u automobil.

Paris Hilton

Paris Hilton

- Mnogo su joj se dopale. Uglavnom je krala sve što nije zaheftano za pod ili zid - oštar je bio bivši zaposleni Hiltonove.

Majli Sajrus

Nekada čedna Hana Montana, a danas razuzdana pop zvezda, obožava da se slika u lascivnim pozama.

Majli Sajrus/ fato: Teri Ričardson

Majli Sajrus/ foto: Teri Ričardson

Njen bivši telohranitelj je izjavio da su zabave u limuzini koje Sajrusova pravi "totalna perverzija", u kojoj ona intimizira sa svojim drugaricama i naliva se šampanjcem, kao i da sve to ovekoveči fotografijama za ličnu arhivu. Takođe je osu paljbu po njenoj majci, za koju je rekao da je bezobrazna, nevaspitana i "previše šefovski nastrojena".

Lindzi Lohan

Li Vejver, nekadašnji telohranitelj Lohanove je izjavio: - Čuvanje nje je bila prava noćna mora. Svake noći sam se molio da se ne ubije prilikom moje smene. Imala je pravu smrtnu želju, u sebe je unosila enormne količine droge i alkohola. To nikada u životu nisam video.

Ne bira šta krade: Lindzi Lohan

Lindzi Lohan | Foto: AP

Drugi telohranitelj je za Lindzi rekao da je "najaljkavija osoba na svetu, koja u roku od 10 minuta luksuznu hotelsku sobu pretvori u svinjac".

Nikol Riči

Pre nego što se udala za Džoela Medena i dobila dvoje dece, Nikol je bila prava razuzdana devojka. Po svedočenju telohranitelja, Ričijeva je patila od dva poroka: šopinga i seksa.

Nikol Riči

Nikol Riči

- Umela je da potroši par hiljada dolara na jedan par farmerki, i bila je opsednuta seksom, naročito slanjem najrazličitijih poruka perverzne sadržine - rekao je bivši zaposleni.

Anđelina Džoli

- Posle svake svađe sa Bredom, Anđelina je bacala noževe koji su se zabijali po zidovima - ispovedio se novinarima njen nesrećni telohranitelj.

Naročito su je izluđivali pozivi Bredove bivše supruge, Dženifer Aniston, kada je po kući letelo sve: od vaza do televizora.

Anđelina Džoli

Anđelina Džoli | Foto: Jutjub printskrin

Takođe joj nisu bili strani hirovi poput slanja telohranitelja da joj u 4 ujutru donese hamburger i koka-kolu.

Britni Spirs

Kada je njen otac kao telohranitelja unajmio Tsura Adatoa, bivši član izraelskog Mosada nije ni sanjao šta ga čeka sa pop zvezdom.

Britni Spirs

Britni Spirs | Foto: facebook

- Godinu dana je živela na ćuretini i red bulu. Zatim me je seksualno napadala, šetala gola i dodirivala se preda mnom, insistirajući da imamo odnose. Kada bih odbijao, okretala bi se narkoticima - požalio se telohranitelj

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP