Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

RETKO O TOME PRIČAJU

Mračne tajne slavnih koje nisu uspeli sakriti od javnosti!

Autor: net.hr | 21.04.2014 - 11:30:00h | Komentara: 0

Kao i svi ostali, i slavni imaju svoje tajne i teške životne trenutke, ali, za razliku od nas, rijetko kada to uspijevaju sakriti od budnog oka javnosti.

Šarliz Teron

Glumica Šarliz Teron odrasla je na imanju u blizini Johannesburga, gde je živela s ocem Čarlsom i majkom Gerdom. U leto 1991. godine, kada je Šarliz imala 15 godina, bila je svedok ubistva. Njena majka upucala je i ubila njenog oca u samoodbrani. Glumica je 2004. godine spomenula incident u intervjuu i otad o tome ne priča.

Vudi Harleson

Vudi Harelson

Otac glumca Vudija Harelsona, Čarls, bio je plaćeni ubica. Nakon što je izašao iz zatvora zbog jednog ubistva, uhapšen je i osuđen na doživotni zatvor za drugo ubistvo. Čarls je ubio federalnog sudiju Džona H. Vuda. Čarls je 2008. godine umro u zatvoru, a Vudi je u kasnijim intervjuima rekao da su imali dobar odnos, s obzirom na okolnosti.

Maraja Keri

Roditelji Maraje Keri razveli su se kad je njoj bilo tri godine. Ona i njen brat otišli su da žive s majkom, a njena sestra, Alison, ostala je da živi s ocem. Maraja je s vremenom gubila kontakt s ocem, ali i s Alison, koja je kasnije postala zavisnica o teškim drogama i eskort devojka. Nakon što je Alison rodila, usledila je bitka za dete, a Maraja se angažovala kako bi dete bilo oduzelo majci zavisnici.

Ne bira šta krade: Lindzi Lohan

Lindzi Lohan | Foto: AP

Iako se o ocu Lindzi Lohan, Majklu, gotovo sve već zna, malo je poznata činjenica da ima još jednu ćerku s drugom ženom. Pre dve godine, Lohan se podvrgnuo testu utvrđivanja očinstva i tada je potvrđeno da je napravio dete s drugom ženom. Majkl je devojčicu, Ešli, priznao pa joj je, navodno, obećao pomoć da uđe u industriju zabave. Iako se tajne Lohanovih često iznose u tabloidima, Lindzi gotovo nikad ne priča o svojoj polusestri, niti je želi upoznati.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP