Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

DODELA NAGRADA „EMI“

Najbolja serija„Brejking bed“!

Autor: Ekipa Alo! | 27.08.2014 - 08:30:00h | Komentara: 0

Kao i prošle godine! Američka serija „Brejking bed“ („Čista hemija“) osvojila je najviše nagrada na 66. dodeli nagrada „Emi“ koja je održana u Los Anđelesu.

Detalj iz serije „Brejking bed“

Detalj iz serije „Brejking bed“

Serija je dobila nagradu za najbolju seriju, drugu godinu zaredom, kao i „Emi“ za najbolju glavnu mušku ulogu (Brajan Krenston) i najbolju sporednu mušku i žensku ulogu (Aron Pol i Ana Gan). Serija je dobila nagradu i za najbolji scenario.

Kristina Hendriks

Kristina Hendriks | Foto: Profimedia

Krenston je dobio nagradu četvrti put za ulogu bivšeg profesora hemije obolelog od raka, koji počinje da proizvodi drogu kako bi finansijski obezbedio svoju porodicu. Komedija „Modern Family“ („Moderna porodica“), koja se emituje na Ej-Bi-Siju (ABC), proglašena je za najbolju komičnu seriju, i to peti put.

Poljubac iz zasede!

Poljubac iz zasede!

Najveći gubitnik na dodeli nagrada je „Igra prestola“, serija koja je bila nominovana u čak 19 kategorija, a osvojila je tek jednu nagradu. Serija „True Detective“ doživela je razočaranje kao i „Igra prestola“.

Crvene haljine su dominirale na crvenom tepihu

Crvene haljine su dominirale na crvenom tepihu

Osvojila je tri manje nagrade, dok je glumac Metju Mekonahi bio favorit za najbolju mušku ulogu. Na ceremoniji je odata počast nedavno preminulom glumcu Robinu Vilijamsu. Blumac Bili Kristal izjavio je da je Vilijams „bio najsjajnija zvezda u galaksiji komedije“, čije je samoubistvo uznemirilo svet šou biznisa u SAD. Nagrada „Emi“, ustanovljena 1949. godine u Holivudu, smatra se ekvivalentom „Oskara“ za TV serije.

Brajan navalio na Džuliju!

Džulija Luis Drajfus će zapamtiti 66. dodelu nagrada „Emi“! Ona je dobila nagradu za najbolju glumicu u humorističkoj seriji „Potpredsednica“, a kolega Brajan Kreston ju je presreo na bini i navalio da je ljubi. Umesto laganog poljupca u obraz, usledio je francuski poljubac, koji je oduševio sve prisutne.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP