Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

DŽEKSONOVI POKUŠALI DA PREVARE PORESKU SLUŽBU

Naslednici duguju 702 miliona dolara!

Autor: Ekipa Alo! | 10.02.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Imovina Majkla Džeksona našla se na udaru poreznika zbog - prevare! Kako trenutno stoje stvari, zaostavština kralja popa biće skraćena za celih 700 miliona dolara!

Poreznici utvrdili da imovina Majkla Džeksona vredi 1,125 milijardi, a ne samo sedam miliona dolara, koliko je bilo prijavljeno

Poreznici utvrdili da imovina Majkla Džeksona vredi 1,125 milijardi, a ne samo sedam miliona dolara, koliko je bilo prijavljeno | Foto: Reuters

Na osnovu dokumenata koje je objavio “Los Anđeles tajms”, nakon Džeksonove smrti naslednici i izvršioci testamenta prijavili su da njegova imovina vredi svega sedam miliona dolara. Poreznici su se bacili na posao i počeli da proveravaju stanje.

Ispostavilo se imovina vredi 1,125 milijardi dolara, te da će, što po osnovu poreza, a što zbog globe, morati da plate čitavih 702 miliona! Oni su na na ime poreza dugovali 505 miliona, na šta je dodata kazna od 40 odsto, čime se dolazi do sume od 702 miliona, koju će morati da plate Džeksonova porodica, advokat Džon Branko i računovođa Džon Meklejn, koji su pokušali da prevare državu, pošto su četiri godine od njegove smrti prijavljivali nerealnu svotu.

Majklova deca bi mogla da izvuku najdeblji kraj: Blankti, Pariz i Princ Džekson

Majklova deca bi mogla da izvuku najdeblji kraj: Blankti, Pariz i Princ Džekson | Foto: AP


Otkriveno je da je Džeksonov udeo u zaradi od njegovih i pesama “Bitlsa”, na koje takođe polažu prava, procenjena na nula dolara, a da je tačan iznos 469 miliona. Razne nekrertnine procenjene su na svega 2,2, a stvarna vrednost im je 60,6 miliona dolara. Tu su i razni Majklovi snimci, čija vrednost je prijavljena na svega 11,2, a u stvari vrede 45,5 miliona. Najdeblji kraj mogla bi da izvuku deca Majkla Džeksona. Naime, ukoliko poreznici naplate sva dugovanja sa kamatama i kaznama, postoji reealna opasnost da im ne ostane ni kamen na kamenu, procenjuju američki mediji.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP