Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

POSLE ŠEST GODINA

Natali se vraća na scenu!

Autor: N.J. | 25.06.2015 - 09:00:00h | Komentara: 0

Nakon šest godina pauze, Natali Imbrulja je rešila da se vrati na muzičku scenu, i snimila pesmm kojom najavljuje izlazak novog albuma.

Najavila povratak: Natali Imbrulja

Najavila povratak: Natali Imbrulja | Foto: Profimedia

Iako je već duže nema na sceni, Natali je bila prisutna u medijima koji su izveštavali o njenim odmorima na raznim destinacijama, a povremeno se pojavljivala i na crvenom tepihu. Nakon šest godina, pevačica je rešila da se vrati na muzičku scenu, a ono što je svakako iznenadilo njene fanove je njena vitka figura.
Iako ima 40 godina, Imbrulja izgleda bolje od većine svojih vršnjakinja. Iako nije pobornik društvenih mreža, i ne praktikuje da tim putem obaveštava fanove o svom životu, nedavno je napravila mali izuzetak. Na oduševljenje fanova, na Instagramu je objavila sliku sa odmora u Kanu. Ono što je mnogima zapalo za oko je pevačicino zgodno telo. Crni dvodelni kupaći odlično je istakao njene obline.
Imbrulja je jednom prilikom izjavila da ne podržava plastične operacije, i otkrila čemu može da zahvali na odličnom izgledu. Osim timu koji je zaslužan za njenu šminku i frizuru, Natali svoj savršen izgled duguje i dobrim genima, planinarenju, jogi, pilatesu i tome što pije puno vode.
Australijska pevačica se vraća na scenu, ovoga puta sa albumom obrada, koji najavljuje singlom "Instant Crush", koju su originalno izveli Daft Punk i Džulijan Kasablankas. Novi album nosiće naziv "Male", i biće objavljen 28. jula, a sastojaće se od obrada hitova koje u originalu izvode muški izvođači, piše Mashable.com.

Natali Imbrulja

Natali Imbrulja | Foto: Profimedia

Pored Daft Punk-a, Natali je za novi album uradila obrade izvođača kao što su Kat Stivens, Tom Peti, The Cure, Iron & Wine, Nil Jang i drugi.
Poslušajte obradu i pogledajte novi spot Natali Imbrulje.


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP