Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SLIKALA SE U TOPLESU

Nekoliko sati nakon proglašenja: Da li će novoj Mis sveta biti oduzeta kruna?!

Autor: Opera 17 | 29.09.2013 - 15:40:00h | Komentara: 3

Samo nekoliko sati nakon što je Megan Jang ponela titulu "Miss World" stižu i razlozi zašto je prekršila pravila pomenutog izbora i pitanje da li će joj zbog toga biti oduzeta titula.

Megan Jang

Megan Jang

Ova 23-godišnja Filipinka je juče krunisana za najlepšu ženu na svetu na izboru "Miss World", koji je održan u Indoneziji.
Na izboru je učestvovalo 129 lepotica iz celog sveta, a Megan je od prvog dana priprema važila za najvećeg favorita, što se na kraju takmičenja pokazalo kao opravdano. S druge strane, senku na njenu pobedu bacile su fotografije koje je uradila prošle godine u martu mesecu.
Naime, Megan je već nekoliko godina poznata u svojoj zemlji, gde ju je publika upoznala kao glumicu i TV voditeljku, a kako njena lepota svakako ne može da prođe nezapaženo dobila je ponudu da se slika za magazin "Rogue", koju je i prihvatila. I između ostalog, na nekim fotografijama je pozirala u toplesu.
Svkako da fotografije nisu vulgarne, ali obnaživanje za magazine se strogo protivi pravilima izbora za "Miss World", a iako je Megan sporne slike uradila u martu prošle godine, kada još nije ponela titulu Miss Filipina, ova situacija se ipak kosi sa pravilnikom takmičenja.

Megan Jang

Izbor "Miss World" nalaže da sve devojke moraju da budu primer ženama širom sveta i da sve što ima veze sa golotinjom nije u skladu sa ovim takmičenjem.
Nakon proglašenja i njenog krunisanja pobunili su se mnogi fanovi pomenutog izbora uz tvrdnje da ovakve situacije bacaju sumnju u samu regularnost izbora, te da Megan ne zaslužuje krunu najlepše žene na svetu.
Međutim, kako su toples fotografije isplivale u javnost dva dana pre samog izbora, očigledno da su organizatori rešili da "zažmure" na jedno oko i da ne diskvalifikuju lepu Filipinku.
Poslednji komentari
  • pravednik Vreme: 29.09.2013 17:05h

    Koja glupost il je lepa il nije, kakve veze imaju slike koje mogu da budu i montirane

  • Sasa Vreme: 29.09.2013 18:42h

    Jeste se slikala u toplesu ali joj se vide samo gola ledja i nista vise... Inace slike mozete videti na google ukucajte samo - megan young rouge.

  • momazver Vreme: 30.09.2013 08:18h

    cekajte malo...mene interesuje, ka smo kod tih Filipina i Miss,kako su proveravali dal je ona miss ili mr, ili nesto 3ce. Ta zemlja poznata je po najlepsim tim 3cim. kad izaberu papu,2 kardinala ga uhvate,za sta ga vec uhvate, i kazu ..papa ima jaja./jer je u istoriji zabelezeno da se jeda papa i porodio..e pa da toga ne bi ponovo doslo.../ dakle dal je neko proverio ,dal je ona prirodna,vestacka,ili nesto 3ce . TO JE PRAVO PITANJE

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP