Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

U KRUGU PORODICE

Nenad Zimonjić: Savršena proslava rođendana u Parizu

Autor: Hello | 16.06.2014 - 13:15:00h | Komentara: 0

Dok je trajao „Rolan Garos“, treći grend-slem u sezoni, naš najuspešniji dubl teniser Nenad Zimonjić pokušao je da nastavi pobednički pohod i da, posle osvojenog turnira u Rimu, sa partnerom Danijelom Nestorom ponovi uspeh i u Parizu.

Nenad Zimonjić

Nenad Zimonjić sa porodicom

 
Dok je boravio u „gradu svetlosti“ popularni Ziki proslavio je trideset osmi rođendan, koji su mu na društvenim mrežama čestitali i supruga Mina, kćerka Luna i sin Leon. Jedna od veselih poruka na „Fejsbuku“ glasila je „Srećan rođendan, tatice!“, a tog dana svi zajedno su slavili uz voćnu tortu u jednoj od čuvenih pariskih poslastičarnica.

Mina i Nenad imali su prilike da na ovom prestižnom turniru upoznaju i neke holivudske zvezde koje su veliki ljubitelji „belog sporta“. Među njima se našla i dvostruka „oskarovka“ Hilari Svonk. Oduševljena susretom, Mina je ispod fotografije na „Fejsbuku“ napisala: „Sa devojkom od milion dolara“, uz aluziju na Istvudovu dramu u kojoj je glumica briljirala pre nekoliko godina.

Šestog dana takmičenja, na teren je odvažno izašao i Zikijev sin Leon. U punoj teniskoj opremi, dečak je pokazao da je nasledio tatin talenat i da bi uskoro mogao vrlo ozbiljno da zaigra na šljaci. Malom Leonu nisu odoleli ni kamermani svetskih televizijskih stanica i agencija, pa su njegove slike sa reketom istog časa obišle svet.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP