Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

VELIKA GREŠKA

Neobjavljeni intervju sa tada skoro anonimnom Ejmi Vajnhaus

Autor: 24sata.rs | 26.07.2014 - 20:00:00h | Komentara: 0

Pevačica Ejmi Vajnhaus koja je važila za jedan od najboljih vokala ikada, preminula je pre tri godine, a kako bi 2014. proslavila 30. rođendan, na internet je pušten nikad objavljeni intervju.

Sa Ejmi je 2004. razgovarao novinar Džon Mars, ali njegov urednik je tada odlučio da ga neće objaviti jer Ejmi neće postati toliko poznata koliko ona o tome mašta.

Ejmi Vajnhaus

Ejmi Vajnhaus

Nije ni slutio da će nekoliko meseci kasnije imati najprodavaniji album na svetu, album “Back to Black” na kom se nalaze pesme poput Rehab, You Know I’m No Good i Losing Game.
- Za deset godina imaću 30, mislim da ću do tada već imati jedno dete. Do tada će mi biti objavljen i drugi album, a možda i nekoliko EP-ova - rekla je Ejmi nekoliko meseci pre objave albuma Back to Black, koji joj je doneo pet Gremija.

Ejmi Vajnhaus

Ejmi Vajnhaus | Foto: FoNet / EPA

Ipak, njeni ostali snovi, oni o porodičnoj sreći i majčinstvu, nikad se nisu ostvarili. Ejmi je preminula 23. jula 2011. od trovanja alkoholom, a njeno beživotno telo pronašao je telohranitelj. Pevačica se godinama borila sa zavisnošću od droge i alkohola, uzimala je heroin, krek, kokain i marihuanu.

- Mislim da ću se jednog dana skrasiti i da ću biti dobra mama... Nadam se da hoću. Želim imati mnogo dece, barem petoro, i raditi od kuće. Napravila bih studio u svojoj kući. Zamišljam se kako snimam pesme u podrumu, a deca dolaze da traže mamicu i svi se pretvaraju da pevaju u mikrofon i izgledaju preslatko - rekla je tada Ejmi.U istom je intervjuu progovorila i o svom detinjstvu.

Ejmi Vajnhaus

Ejmi Vajnhaus | Foto: facebook

- Imala sam problema s autoritetima, nisam htela da mi niko govori što da radim. Nisam bila idiot, nego pametna devojka, ali sam radila glupe stvari jer su ih radili i moji prijatelji - ispričala je.

Na pitanje po čemu bi volela da je pamte, pevačica je rekla da bi volela da je se sećaju kao nekoga ko je bio pionir.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP