Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

PRIPREME ZA SPEKTAKL

Niče grad na Ušću zbog Robija Vilijamsa

Autor: Tanjug | 06.06.2015 - 19:00:00h | Komentara: 0

Za predstojeći koncert svetske muzičke zvezde Robija Vilijamsa u Beogradu, 17. juna na Ušću, gradi se pravi mali grad sa binom širokom 60 metara, najavili su organizatori.

Robi Vilijams stiže u Srbiju

Robi Vilijams stiže u Srbiju | Foto: Profimedia

Pripreme za muzički spektakl ulaze u završnu fazu. Za tehničku realizaciju brine se čak 120 ljudi koji putuju sa popularnim pevačem na aktuelnoj "Let Me Entertain You 2015" turneji. Savremena audio-vizuelna tehnika i scenografski elementi na Ušće dolaze u više od 30 kamiona.

Zbog tako složenog produkcionog poduhvata iza scene će biti izgrađeno više od 35 različitih objekata raznih dimenzija i namena, od kancelarija i garderoba, do velikih kuhinja, prostorija za kostimografske probe i zagrevanje benda sa 20 članova. Na bini će se naći složen sistem najmodernijih LED ekrana poput onih koji se koriste za Evroviziju i druge najveće scenske spektakle, a publika će pomoću njih moći da prati simultano brojne koreografske promene Robijevog uigranog produkcijskog tima, koji radi priprema u Beograd stiže dva dana ranije.

Zbog velikog interesovanja, na Ušću se gradi i dosad najveća tribina za sedenje od 4.000 mesta, kao i najveća VIP zona od preko 1.500 kvadratnih metara, sa separeima, barskim stolovima i osobljem.

Ovogodišnji rasprodati koncerti u evropskim metropolama, od Madrida do Moskve, počinjali su naslovnim hitom turneje "Let Me Entertain You". Vilijams (41) na scenu izlazi u uskim kožnim pantalonama, otkrivenih tetovaža na rukama, sa novom frizurom, ofarban u plavo, dodatno pojačavajući imidž "lošeg momka" koji ga prati od početka uspešne karijere.

Spektakl popularnog "Mr. Milleniuma" sadrži i elemente kabarea uz sjaj i retro glamur, brojna presvlačenja kostima, mnogo plesa, kao i tradicionalno izvodjenje oduševljenih devojaka na scenu.

Na ovoj turneji Vilijams prvi put izvodi sve najveće hitove: Angels, Feel, Millennium, Rock DJ, Road to Mandaley, No Regrets, Kids, Bodies, Candy, Tripping, Monsoon, Come Undone, Better Man, Supreme, She's the One... Koncert sadrži i muzičke citate hitova "Led Cepelina", "U2", "Bitlsa", "AC/DC" i drugih, kao i čuvenu obradu pesme "Freedom" Džoržda Majkla. Posebno mesto zauzimaju obrade legendarne grupe "Kvin" - We Will Rock You i Bohemian Rhapsody Fredija Merkjurija.

Ulaznice se prodaju se na blagajnama Eventima širom Srbije i regiona, po cenama od 3.990 u parteru do čak 24.000 dinara u Gold VIP separeu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP