Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

RASKIDI I RAZVODI MEĐU ZVEZDAMA KOJI SU OBELEŽILI 2014. GODINU

Nije sve u ljubavi!

Autor: E. A. | 26.12.2014 - 10:00:00h | Komentara: 2

Zašto sve što je lepo ima kraj? Odgovor na ovo pitanje iz prve ruke je ove godine saznao veliki broj zvezda koje su okončale brak ili raskinule vezu.

Svakako je najviše pažnje u javnosti izazvao razvod holivudskog para Melani Grifit i Antonija Banderasa. Međutim, tokom 2014. su ostali sami još i Uma Turman, princ Hari, Čarli Šin, Gvinet Paltrou, Kuba Guding Džunior, Dejvid Duhovni... „Alo!“ vas podseća na razvode i raskide koji su obeležili godinu ne izmaku.

Melani & Antonio

Melani Grifit i Antonio Banderas su počeli da se zabavljaju još 1995. tokom snimanja filma „Two Much“. Venčali su se na privatnoj ceremoniji u Londonu 14. maja 1996. Imaju ćerku Stelu, koja se pojavljivala sa Melani u filmu „Crazy in Alabama“ iz 1999. U junu su izdali zajedničko saopštenje u kojem su objavili da se razvode, a kao razlog su naveli „nepremostive razlike“.

Čarli & Bret

Nestašni dečko Čarli Šin se u februaru verio sa porno-glumicom Bret Rosi. Svadba je bila planirana za novembar, ali su u oktobru raskinuli na Čarlijevu inicijativu. Bret je to loše podnela i završila je u bolnici zbog predoziranja.

Helena &  Tim

Važili su za najskladniji holivudski par. Posle 13 godina braka, Helena Bonam karter i Tim Barton su objavili da se razvode. Imaju dvoje dece. Upoznali su se na snimanju filma „Planeta majmuna“ 2001.

Dženifer & Kasper

Pevačica Dženifer Lopez i Kasper Smart su okončali dvogodišnju vezu nakon što je otkriveno da je on varao Dženifer.

Kuba & Sara

Definitivno najdugovečniji brak koji se ove godine raspao. Kuba Gudin Džunior i Sara Kaper su bili u braku 20 godina. Oni imaju troje dece. Bila je to ljubav još iz srednje škole. Sara je zbog prevare podnela zahtev za razvod.

Hari &Kresida
Nestašni princ Hari je upoznao Kresidu Bonas u maju 2012. Verili su se u martu ove godine, a već u aprilu je objavljeno da su raskinuli.

Dejvid & Tea

Dejvid Duhovni i Tea Leoni su godinama važili za jedan od najskladnijih holivudskih parova. Venčali su se još 13. maja 1997. i u braku su dobili dvoje dece. Najavili su da se razvode još 2011. zbog njene prevare, a razvod je konačno finalizovan u junu.

Gvinet & Kris

Posle deset godina braka, u kojem su dobili dvoje dece, u martu je objavljeno da se razvode Gvinet Paltrou i Kris Martin, frontmen benda „Koldplej“. Iako se još nisu zvanično razveli, u poslednje vreme sve češće su zajedno na javnim mestima.

Uma & Arpad

Glumica Uma Turman je sa hotelijerom Arpadom Busonom bila od 2007. Imaju dvogodišnju ćerku. U junu su saopštili da raskidaju veridbu. Tabloidi su kasnije objavili da se Uma zabavlja sa rediteljem Kventinom Tarantinom.

Poslednji komentari
  • Mile Vreme: 26.12.2014 11:51h

    Nije sve u ljubavi ima nešo i u Sex-u

  • maki Vreme: 26.12.2014 17:27h

    ima nesto i u novcu hahahah

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP