Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

OTVORENO O SVEMU

Nikol Kidman o sebi, svom životu i mukama kroz koje je prošla

Autor: 24sata.rs | 30.08.2014 - 18:00:00h | Komentara: 0

Slavna glumica za modni magazin "The Edit" po prvi put otvoreno je govorila o braku i porodičnom životu te otkrila mnoge nepoznate detalje iz svoje prošlosti i karijere.

Nikol Kidman

Nikol Kidman | Foto: AP

 
Nikol Kidman (47) iskreno je priznala da je zbog porodice žrtvovala svoju karijeru, a crveni holivudski tepih zamenila je životom u predgrađu.

- Jednom kad dobijete decu, postoji samo manja količina aktivnosti koju možete raditi uz njih. Tačno je ono što kažu, da zasnivanje porodice utiče na posao, ali ja radije biram porodicu nego posao - rekla je za magazin Nikol.

Slavna glumica takođe je otkrila da je suprug, pevač Kit Urban (46), snimio rađanje njihove kćeri i tako ovekovečio važan trenutak u braku koji slavni par neguje već poslednjih osam godina.
- Kit i ja smo vrlo srećni jer smo se upoznali kasnije u životu. Jedini nedostatak toga je da sada više ne možemo imati šestoro zajedničke dece, a prednost je što smo toliko toga prošli zajedno i znamo tačno koliko značimo jedno drugome - iskreno je rekla Nikol koja s Kitom ima dve ćerke, ali je i s bivšim suprugom Tomom Kruzom (52) usvojila dvoje dece: sina i ćerku koji su nakon razvoda odlučili da borave kod oca.

Nikol Kidman

Nikol Kidman

Na nedavnoj godišnjici braka Kit je na svom koncertu slavnoj oskarovki posvetio pesmu i održao kratak govor:

- Za naših osam godina! Nikol, ovo je za tebe. Volim te - rekao je pred mnogobrojnom publikom popularni pevač, a glumica je otkrila kako su mnogi bili ljubomorni na taj romantični gest.

- U tom trenutku sa mnom na koncertu bile su i moje najbolje prijateljice pa su komentarisale kako je to prekrasno, a ja sam im odgovorila da tu nema ništa prekrasno. Bila sam u paklu i nazad s tim čovekom - kroz smeh se prisetila Nikol.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP