Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

ZVEZDA U MEKSIKU

Nina Seničar kao državna tužiteljka

Autor: Blic | 14.02.2015 - 11:30:00h | Komentara: 0

Nina Seničar je dobila glavnu žensku ulogu u akcionom filmu „Cafe Con Leche“, koji trenutno snima u Meksiko Sitiju. Lepa Novosađanka, kojoj je manekenstvo otvorilo i vrata glume, našla se pred ozbiljnim glumačkim zadatkom.

Nina Seničar

Nina Seničar

- Glumim državnog tužioca u borbi protiv mafije koja prodaje drogu i oružje i bavi se trgovinom ljudima; kaže lepa srpska glumica i manekenka.

Nina mora da odigra scene u kojim se tuče s kriminalcima pa, pored zanatskog dela koji je učila na časovima glume, uvežbava i fizičku borbu.

A photo posted by Nina Senicar (@ninasenicar) on Jan 30, 2015 at 12:05pm PST

- Snimam taj film već desetak dana. Nije mi lako, ali sa zadovoljstvom sve radim, pa i to vežbanje tuče kako bi sve izgledalo besprekorno i uverljivo. U Meksiku se osećam kao prava glumačka zvezda, jer radim u dobrim uslovima i stanujem u divnom hotelu, gde je osoblje vrlo predusretljivo - ispričala je Nina Seničar za „Blic“.

A photo posted by Nina Senicar (@ninasenicar) on Feb 10, 2015 at 10:58am PST


Dobar deo slobodnog vremena srpska zavodnica provodi uvežbavajući borbene zahvate. Nina je na Instagramu objavila video-snimak u kojem je pokazala zavidnu spretnost, ali i spremnost da snagu ukrsti i s jačim polom. Ako sve bude teklo po planu, manekenka i glumica će u Meksiko Sitiju ostati još nedelju dana, a onda se vraća u Los Anđeles i tamo nastavlja da snima film.

A photo posted by Nina Senicar (@ninasenicar) on Feb 4, 2015 at 12:17pm PST

U pauzama snimanja u Latinskoj Americi, koja joj se, kako kaže, dopala na prvi pogled, Nina je obišla brojne znamenitosti, a time se pohvalila pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Pre putovanja sa glumačkom ekipom, Nina Seničar je bila na zimovanju sa dečkom Dominikom Adamsom i prijateljima
- Obišla sam Nacionalni antropološki muzej, koji me je fascinirao. U šetnji gradom i živopisnim predelima, kao i u obilasku znamenitosti, prikupljam energiju da svoj glumački zadatak obavim na najvišem nivou i zadivim reditelja - rekla nam je Nina.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP