Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

NIKADA

Nina Seničar: Ne branim se od udvarača

Autor: Blic | 31.08.2014 - 23:30:00h | Komentara: 0

Manekenka i glumica sve je uspešnija u Holivudu. U vezi je s kolegom Dominikom Adamsom, za kojeg kaže da joj je srodna duša, ali da još nisu spremni za brak.

Novosadska lepotica koja je zaludela mnoge muškarce, pa čak i Erosa Ramacotija, prošle nedelje završila je u Los Anđelesu snimanje filma „The Downside Of Bliss“, u kojem igra devojku čija najbolja drugarica umire od raka.

Nina Seničar

Nina Seničar

 Dok za „Blic“ prenosi utiske sa snimanja, Nina ne krije zadovoljstvo što na njenu adresu stižu brojne ponude za filmove.

- Iako je bolna tema filma, trudili smo se da suze i tugu ispred kamera zamenimo smehom i dobrom energijom na setu. Radila sam sa zaista divnom ekipom talentovanih ljudi koji su mi mnogo pomogli. U ovoj godini sam do sada snimila tri filma u tri različite zemlje na tri različita jezika - kaže jedna od najuspešnijih srpskih manekenki u svetu.

Igrate glavnu ulogu u italijanskom filmu „Tutto Molto Bello“, kakva su očekivanja?
- Velika premijera ove komedije zakazana za 9. oktobar u Rimu. Glumim devojku koja spasava dva muškarca koji uskaču u neočekivane situacije, i to sve u jednom danu. Radujem se prikazivanju filma, pogotovu što je u Italiji teško naići na film u kome je žena heroj.

Da li ipak dajete prednost filmovima holivudske produkcije?
- Svaki film koji radim mi je bitan jer smatram da imam još puno toga da naučim i ne pravim razliku da li je u pitanju visokobudžetni komercijalni film ili mali nezavisni projekat.

Snimali ste nedavno i u Beogradu film „Apsurdni eksperiment - Rajska prevara“.
- Prvi put sam radila film na srpskom i bilo mi je prosto neverovatno koliko je sve lakše i prirodnije. Imala sam priliku da provedem mesec dana u Beogradu i da radim s mojim idolima iz detinjstva, s ljudima čije karijere pratim i cenim odmalena. Mnoštvo utisaka nosim, a oduševio me je Žika Todorović i njegova predanost poslu, Nikola Đuričko i njegova pozitivna energija i opuštenost ali i Branka Katić, koju poznajem jos iz Los Anđelesa i koja je prelepa, uvek nasmejana i prijatna.

U vezi ste s modelom i glumcem Dominikom Adamsom, ali dosad niste javno govorili o njemu. Čime vas je osvojio?
- Najviše volim da pričam o karijeri, ali kad već pitate, tajna je u tome što radimo isti posao, imamo iste ambicije i probleme. Dominik i ja smo isto godište, živimo daleko od svojih porodica i trudimo se da zajedno stvorimo nešto.

Planirate li brak i potomstvo?
- Definitivno još nisam spremna za brak i decu.

Kako se branite od udvarača?
- Nisam se nikada branila od njih, naprotiv!

Često ste gošća prestižnih festivala i zabava. Kako je uživati u svom tom glamuru?
- Kada sam u Los Anđelesu ne izlazim često, više mi prija večera sa prijateljima nego neka luda žurka. Postoje događaji na koje vredi otići, ali su najbolji provodi uvek oni spontani i neočekivani.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP