Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

RIZ VITERSPUN POSLE RAZVODA OD RAJANA FILIPA:

Nisam mogla da ustanem sa poda!

Autor: E. A. | 08.12.2014 - 08:00:00h | Komentara: 0

Holivudska glumica Riz Viterspun jedva je podnela razvod od Rajana Filipa, takođe glumca, sa kojim je bila u braku malo manje do decenije! Ona je, naime, u jednoj emisiji nedavno otkrila da joj je to bio najteži period u životu i da je pala u totalni očaj!

Zbog dece ostali  u dobrim odnosima: Rajan i Riz

Zbog dece ostali u dobrim odnosima: Rajan i Riz | Foto: AP

- Ležala sam na podu u kuhinji i neprestano plakala. Nisam mogla da se sastavim, bila sam očajna! Postoje stvari u životu sa kojima sam se teško mirila, kao što je razvod. Nekada je teško da shvatite kako je moguće da vam se to dogodilo. Ipak, ako ste napravili loš izbor, morate da se suočite s odgovornošću - rekla je lepa glumica, i dodala:


- Ne možete nikome da se izvinjavate zbog toga što ste ljudsko biće. Svi se ponekad osećamo izgubljeno, slabo, tužno i očajno. Sve sam prevazišla jednog jutra kada sam se probudila i pomislila da ne želim više tako da se osećam. Morate da pronađete svoj izlaz, niko to neće uraditi umesto vas - kaže Riz, koja je nakon razvoda dve godine bila u vezi sa glumcem Džejkom Gilenhalom, da bi se 2011. ponovo udala, i to Džima Tota, sa kojim je u septembru 2012. dobila sina Tenesija.
Sa Rajanom ima dvoje dece, ćerku Avu (15) i sina Dikona (10). Glumci kažu da su uspeli da nađu zajednički jezik kad su deca u pitanju i da je njihov odnos prijateljski i lišen bilo kakve drame.

- Ponosan sam na našu decu, ali i na nas, jer smo uspeli da ostvarimo najbolji mogući odnos posle razvoda - rekao je Rajan Filip.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP