Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

ODRŽANA 65. DODELA “EMI” NAGRADA

Ništa bez Sofije!

Autor: Ekipa Alo! | 24.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Glumica Sofija Vergara je pokazala da i u petoj deceniji života izgleda bolje od mnogih svojih mlađih koleginica.

Seksepilno i zanosno: Sofija Vergara u kreaciji Vere Vong

Seksepilno i zanosno: Sofija Vergara u kreaciji Vere Vong

Kolumbijka koja je u julu napunila 41 godinu blistala je na crvenom tepihu na 65. dodeli “Emi” nagrada, koja je u nedelju uveče održana u Los Anđelesu!

Kristina  Hendriks, Kejli  Kuoko, Dženjueri  Džons, Zoe  Dešanel

Kristina Hendriks, Kejli Kuoko, Dženjueri Džons, Zoe Dešanel


Sofija je nosila strukiranu crvenu haljunu koju je kreirala Vera Vong, a koja je istakla njene zanosne obline. Sofija je tokom prošle godine zaradila 30 miliona dolara i može da bude zadovoljna svojim uspehom. Serija u kojoj glumi, “Moderna porodica”, proglašena je već četvrtu godinu uzastopno za najbolju humorističku seriju.

Legendarni  Toni: Džejms  Gandolfini

Legendarni Toni: Džejms Gandolfini

Počast za Gandolfinija!

Na dodeli televizijskih “Oskara” odata je i počast Džejmsu Gandolfiniju, glumcu koji se proslavio ulogom Tonija Soprana u seriji “Sopranovi”. Gandolfini je preminulo letos od srčanog udara u sobi u Rimu, gde je bio sa svojim sinom. Počast kolegi iz serije odala je glumica Edi Falko, koja je u seriji glumila Tonijevu suprugu Karmelu.

U konkurenciji su bili i “Štreberi”, koji imaju sve više obožavatalje. Vođa “Štrebera”, Šeldon odnosno Džim Parsons, odneo je “Emija” za najbolju glavnu mušku ulogu u komediji.

Daleko oštrija konkurencija je bila u izboru za najbolju dramsku seriju. Nagrada je pripala seriji “Breaking bad”. Drama o profesoru koji zbog bolesti odlučuje da pravi najbolju drogu kako bi obezbedio svoju porodicu pobedila je serije “Downton Abbey”, “Igra prestola”, “Homeland”, “House of Cards” i “Momci sa Menhetna”.

Za najbolji rijaliti proglašen je “The voice”, a Hajdi Klum i Tim Gan osvojili su “Emi” za najbolje voditelje rijalitija (“Project runway”).

Voditelj je morao da zalegne i klekne

Voditelj je morao da zalegne i klekne

Upsss, ode mikrofon!
 

Voditelj Džimi Falon je imao velikih problema da obuzda mikrofon! Producenti su se našalili sa njim podmetnuvši mu “pokretni mikrofon” koji je u jednom trenutku počeo da propada kroz binu. Džimi je prvo vodio progam na kolenima da bi na kraju legao kako bi najavio dodelu nagrada u sledećoj kategoriji.

Majkl Daglas

Majkl Daglas

Majkl Daglas tražio da vidi sina!

“Dozvolite mi da uskoro vidim svog sina. On će dve godine provesti u samici”, poručio je majkl Daglas (68), legendarni holivudski glumac, dok je primao nagradu za najboljeg glumca u mini-seriji “Behind the Candelabra”. Njegov sin Kameron (34 u zatvoru je od 2010. godine zbog prodaje droge. On se već nekoliko meseci nalazi u samici i zabranjene su mu sve posete, jer je pao na testiranju za drogu. Majkl je na dodelu nagrada došao bez supruge Ketrin Zite Džons, što je dodatno podgrejalo navode da se njih dvoje razvode. Pre nekoliko nedelja vest o razvodu je odjeknula poput bombe, ali je glumac te vesti demantovao. Primajući nagradu, Majkl se zahvalio i supruzi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP