Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

JELENA ĐOKOVIĆ SE PORODILA JUČE KASNO POPODNE U NICI

Nole dobio sina!

Autor: A. Radojević | 21.10.2014 - 22:26:00h | Komentara: 7

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena dobili su sina! Kako “Alo!” saznaje, Jelena se juče popodne porodila prirodnim putem u jednoj klinici u Nici, a mama i beba se odlično osećaju. Porođaj je protekao u najboljem redu, a Nole je vrištao od sreće kada su mu rekli da je dobio sina. Beba u Srbiju stiže tek za par meseci, novopečeni baba i deda okitiće Jelenu zlatom, a sina su nazvali...

Jelena i Novak Đoković

Jelena i Novak Đoković | Foto: facebook / Jelena Ristic

Najbolji sprski teniser vrištao od sreće kada je čuo najradosniju vest. Porođaj je protekao u najboljem redu, a ime dečaka se još ne zna

- Jelena je juče popodne na svet donela zdravog i jakog dečaka. I mama i beba su odlično podneli porođaj. Za sada još nije poznato ime koje će dati dečaku. Pisalo se da će dobiti ime po Novakovom dedi Vladimiru, ali njih dvoje još uvek nisu doneli odluku. Nole je bukvalno vrištao od sreće kada su mu saopštili da je na svet stigao dečak. Sve vreme je primao čestitke, pa su ga čak i iscepali, kako nalažu srpski običaji – ispričao je za “Alo!” izvor blizak porodici Đoković.

Novak je sve vreme primao
čestitke, čak su ga i iscepali,
kako nalažu srpski običaji

Inače, Jeleneni mama i tata, Vera i Miomir, su pre nekoliko dana otputovali u Monte Karlo kako bi bili uz Jecu tokom porođaja. S druge strane, Srđan i Dijana Đoković su ostali u Beogradu, gde su sinoć slavili u svom stanu u užem krugu prijatelja, a gala proslava se očekuje narednih dana.

Čestitke Novaku i Jeleni Đoković stižu sa svih strana, pošto su sinoć postali roditelji dečaka Stefana.

Ranije je domaća štampa prenela da su u igri imena Marko i Vladimir. Prvo ime bilo bi u čast Noletovog brata, ali i kuma na svadbi Marka Stilitana, a Vladimir u čast Novakovog dede po ocu. Važno je bilo da zbog života koji ih vodi po celoj Zemljinoj kugli daju detetu ime koje se lako izgovara na svim područjima, što Stefan svakako jeste.

Domaća štampa piše da Srđan i Dijana Đoković, roditelji novopečenog tate, u skladu sa srpskim običajima pripremaju zlato za mamu Jelenu. U pitanju su narukvica i ogrlica od belog zlata, ukrašene dijamantima, ali diskretne, pošto Jelena ne voli napadan nakit.

U planu je da roditelji sa bebom dođu u Srbiju kada ona malo ojača, a do tada će biti u svojoj kući na jugu Francuske.


Podsetimo, Nole je još krajem aprila objavio radosnu vest da će postati otac. On i Jelena počeli su da se zabavljaju 2006. a tri godine kasnije počeli su da žive zajedno u Monte Karlu. Đoković se prošle godine verio sa svojom dugogodišnjom devojkom, a svadba je održana na Svetom Stefanu 10. jula ove godine. Dva dana kasnije srećni mladenci su obavili i crkveno venčanje, takođe na Svetom Stefanu.

Tata neće odustati od turnira u Londonu
- Novak uskoro ima turnir u Londonu i, iako je postao tata, od njega neće odustati, vec će se boriti svim snagama da dođe do finala. Sigurno je da će mu rođenje sina i događaji koji slede malo poremetiti ritam, ali će se na turniru svakako pojaviti – otkriva izvor “Alo!”.

Poslednji komentari
  • lola Vreme: 21.10.2014 22:45h

    cestitke od srca!

  • ljiljana Vreme: 22.10.2014 00:05h

    Srecni , veseli, zdravi i uspesni bili, i neka vas dargi Bog cuva.

  • Teodora Vreme: 22.10.2014 01:34h

    I onda...?

  • prezoni Vreme: 22.10.2014 05:33h

    da ste zivi i zdravi,sve najbolje!!!

  • dejan Vreme: 22.10.2014 07:53h

    kakav bog ,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP