Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

EVO ŠTA HOROSKOP PREDVIĐA MALOM STEFANU

Noletov sin će biti glumac, pisac ili slikar…

Autor: Telegraf.rs | 22.10.2014 - 12:56:00h | Komentara: 9

Ponekad se stiče utisak da su vage suviše okupirane tim svojim spoljašnjim izgledom ili svojim unutrašnjim emotivnim ili materijalnim potrebama, tako da "zaboravljaju na ostatak sveta"

Novak i Jelena Đoković

Novak i Jelena Đoković | Foto: FoNet - AP

Beba je rođena u znaku vage i, sudeći po horoskopu, maleni Đoković je jedan inteligentan dečak, kod koga dominiraju šarm i harizma.

Osobe rođene u ovom vazdušnom znaku su lepršave, koketne, senzualne, romantične, optimistične i veliku pažnju poklanjaju svom spoljašnjem izgledu i kulturi ponšanja, odnosno one pažljivo brinu o svom kompletanom nastupu, kao i o kvalitetu veze sa bližom okolinom.


Ponekad se stiče utisak da su vage suviše okupirane tim svojim spoljašnjim izgledom ili svojim unutrašnjim emotivnim ili materijalnim potrebama, tako da “zaboravljaju na ostatak sveta”.

Vage su nekada neodlučne, ali se odlično uklapaju u svako društvo. Veoma su inteligentne i kreativne, odlični su pisci, glumci, slikari, a podjednako su fantastični i u drugim kreativnim oblastima. Nisu zlopamtila, ne vole svađe i prepirke.

KAKVA DEVOJKE ĆE DANAS-SUTRA OSVOJITI NOLETOVOG SINA?


Prvo pravilo je: morate da imate mnogo stila, jer bez obzira što na prvi pogled sve izgleda lako, budite sigurni da se stvari vrlo brzo komplikuju.

Vaga nikada ne čini onaj “početni korak”, a to znači da na indirektan način i veoma suptilno šalje svoje impulse ili emotivne signale.

Odnosno, važno je da delujete veoma privlačno, vrlo zabavno, neodoljivo šarmantno, atraktivno i iskreno. Međutim, nikako nemojte zaboratiti: da vaga oko sebe ima veliku broj potencijalnih udavarača i da vam zbog toga njeni početni signali ili zeleno svetlo, ne predstavljaju nikakvu garanciju za neku sledeću fazu.

Vaga nikada ne čini onaj “početni korak”, a to znači da na indirektan način i veoma suptilno šalje svoje impulse ili emotivne signale.

Poslednji komentari
  • ka.dju Vreme: 22.10.2014 13:18h

    Ili ce biti baletan,ili elektricar ili mehanicar ili trgovac ili biolog ili fizicar ili...

  • frcjki Vreme: 22.10.2014 13:38h

    bice na mamu. radice u kladionici.kucace tikete.osecam

  • mimi Vreme: 22.10.2014 13:47h

    Pa kada već pišete o horoskopu što ne napisaste koji je podznak? TJ. sat rođenja koji itekako znači I opredeljuje zanimanje ...Nabrajati ...pa nešto će te ubosti od toga..

  • sima Vreme: 22.10.2014 14:08h

    ja znam, bice pobednik zvezde granda. aposle je kao po loju.

  • Teodora Vreme: 22.10.2014 15:53h

    ...ili političar, teniser, kontroverzni biznismen...ili besposličar, ili...Dosta više sa Đokovićem i njegovom porodicom! Ogadili ste mi čoveka sa ovakvim bljuvotinama.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP