Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

MOLI ZA MALO PRIVATNOSTI

Novak Đoković: Dostojanstveno venčanje, a ne vašar

Autor: žurnal.rs | 01.07.2014 - 10:45:00h | Komentara: 5

Kako se bliži venčanje Novaka Đokovića i Jelene Ristić, u dobrom delu srpskog medijskog prostora atmosfera se zagrejala do usijanja.

Uskoro će porodica biti brojnija za još  jednog člana: Novak Đoković i Jelena Ristić

Novak Đoković i Jelena Ristić

Nagađanja, pogađanja, pa čak i izmišljotine – ko će biti gosti, ko kumovi, ko će svirati na svadbi i slično - prete da naprave cirkus od jednog od najvažnijih događaja u životu svakog čoveka.
Iako u sred juriša na vimbldonski pehar, Nole je svestan šta se dešava i ne krije da mu sve to smeta.
- Iskreno, razumem potrebe medija da izveštavaju o svim profesionalnim, pa i privatnim događajima javnih ličnosti, ali postoje trenuci koje i pored toga, mi u koje su objektivi upereni, želimo maksimalno da zadržimo privatnim.

Nastavljaju  po starom:  Novak Đoković  i njegova  verenica  Jelena Ristić

Đoković kaže da nema nameru da bude tajanstven, već da samo želi da jedan od najbitnijih momenata u životu proživi dostojanstveno, a ne kao vašar.
- Naše venčanje se približilo i mi ne želimo da se krijemo. Jedino što želimo je da ga u miru i sreći proslavimo. Mirno i intimno, sa najužim krugom veoma bliskih prijatelja sa kojima smo dugo u prošlosti delili i dobre i loše trenutke.
I na kraju apel sedmoj sili.
- Kao što sam ja uvek razumeo medije, verujem da će i oni razumeti moju i Jeleninu želju – da naše venčanje ostane intiman čin.
Poslednji komentari
  • Mimi Vreme: 01.07.2014 11:50h

    Zelimo , dragi Nole i Jelena, da vam ovaj dan ostane u najlepsoj uspomeni i da vam sve ide po zeljenom planu. Novinari i ostali ostavite ih na miru! Lepo su vam to rekli! Ne trebaju nam vase ukradene fotografije.

  • sofi Vreme: 01.07.2014 12:16h

    Cudan je Nas narod.. ..voli da "njuska" i "kopa" po tudjim zivotima, a najmanje se bave SVOJIM. Bez obzira na njegovu slavu, u kojoj svi mi ucestvujemo, mislim da ima pravo na svoju intimu! Za nas "posmatrace" dovoljna je i informacija da ce se vencati....... zelim im svu srecu!!!!

  • vera Vreme: 01.07.2014 15:10h

    Dečko, sve si dao da budeš na vrhu sveta, svaka ti čast, ali si se zaneo malo. Što u tajnosti nisi organizovao venčanje. Sada slikate "stomačić" koji raste, za neki dan-mesec će biti molba za malo privatnosti vašeg deteta. E, ume to da zasedne običnom čoveku, tolike svadbe, trudnoće vih nas, pa niste vi prvi izmislili. I nama su golazili dragi ljudi, da li Šarapove, Brensoni, koga briga više.

  • jaca Vreme: 01.07.2014 17:22h

    Za ove sto pricaju gluposti, mala opaska. Jelenin stomacic slikaju reporteri dok je na tribinama, ulici i sl. Ova Vera, kao da nije zena?! Pa kako da sakrije trudnicki stomak?! Uz Novaka i ona je javna licnost. Zanimljiva je za slikanje. Potpuno je bezvezno optuzivati ovo dvoje zbog slika koje je neko drugi napravio, i vesti koje su napisane. Srecno Novaku i Jeleni!

  • Bratore Vreme: 01.07.2014 22:14h

    Nadam se da ce na vencanju da pada kisa, kao ona u Lazarevcu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP