Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

EKSKLUZIVNO!

Novak i Jelena zakazali glamurozno venčanje u julu na Svetom Stefanu!

Autor: Ekipa Alo! | 10.05.2014 - 19:30:00h | Komentara: 8

Najpopularniji sprski par Novak Đoković i Jelena Ristić zakazali su glamuroznu svadbu koja će se održati u julu ove godine na Svetom Stefanu. Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, Nole i Jelena su obavestili svoje roditelje o datumu venčanja, a ovo crnogorsko poluostrvo su odabrali kako bi svoju sreću tog dana podelili sa gostima koji će doći iz celog sveta daleko od očiju javnosti.

Srećan par:  Jelena i Novak

Svqadba u julu: Jelena i Novak | Foto: Profimedia.rs

 - Novak i Jelena su nedavno odlučili da će se venčati u julu i o tome su obavestili svoje roditelje koji ne žele da se mešaju u njihove želje i organizaciju. Na ludi kamen će stati na prelepom Svetom Stefanu, a ovo mesto su odabralim jer će medijima biti teško da priđu, te će moći da sačuvaju privatnost za sebe. Prva polovina jula im je najviše odgovaralam pošto će Nole tada završiti sve obaveze oko Vimbldona. Inače, na ovom venčanju će biti i dosta svetski poznatih ljudi, što je još jedan razlog zbog kog ne žele da svoje venčanje izlažu javnosti. Oko ovog mesta će tog dana biti povećane mere bezbednosti, kako ne bi došlo do neprijatnih situacija - priča za „Alo!“ izvor blizak ovo paru i dodaje da venčanicu za Jelenu kreira poznata kreatorka iz Francuske.

Ostrvo Sveti Stefan

Na ludi kamen će stati na Svetom Stefanu

 - Jelena je poznata po tome da voli eleganciju i svedene odevne kombinacije i upravo takva će biti i njena venčanica, a specijalno za ovu priliku će haljinu kreirati jedna od najpoznatijih kreatorki iz Francuske. Njoj je prioritet da haljina bude udobna, jer će tada biti u šestom mesecu trudnoće. Što se tiče Novakovog odela, on još uvek nije stigao da ga pogleda zbog obaveza, ali baš kao što je i do sada na mnogim manifestacijama oduševio svojim izgledom, tako će biti sigurno i ovog dana - kaže naš izvor blizak popularnom paru.
Inače, Đoković je juče na teniskim terenima „Partizan“ imao svoj prvi trening posle povrede ruke u Monte Karlu, i tom prilikom je organizovao druženje sa novinarima. Iako smo pokušali da saznamo više detalja oko organizacije venčanja, Nole je bio poprilično škrt na rečima, pa nje želao da priča o detaljima.
- Svadba će sigurno biti ove godine, a kada i gde ne mogu da kažem, jer ne učestvujem u organizaciji. Što se tiče pola deteta, još uvek nam nije poznat, a i kada budemo saznali, informaciju ćemo čuvati do kraja trudnoće. Iskreno, skočio sam od sreće kada sam saznao da je Jelena u blagoslovenom stanju, a informaciju sam prvo podelio sa bratom Markom, koji je bio sa mnom na turniru u Americi. Nismo želeli da vest odmah objavimo u javnost dok nije prošao kritičan period od tri meseca. Srećni smo i nadamo se bebi krajem oktobra. Ovo je novo poglavlje u našim životima i mislim da ćemo biti svesniji onoga što nam se događa kako se stomak bude uvećavao - rekao je teniser za „Alo!“.


Slažem se sa Federerom - porodica je najvažnija!

Novak je za „Alo!“ priznao da će se mnoge stvari sad promeniti i da će porodica biti na prvom mestu.
- Kada očekujete porinovu, prioriteti u životu se menjaju. Ljubav prema detetu je stvar broj jedan, a tenisom i dalje ostajem okupiran. Ne mislim da će se nešto menjati, osim što ću sve više želeti da budem s porodicom. Federer je nedavno ponovo dobio blizance i odmah je otkazao dva turnira. To dovoljno govori kolika je važnost i kolika je obaveza porodica za profesionalne sportiste. Rodžer je pokazao da je porodičan čovek i delim s njim tu filozofiju. Nastaviću da igram tenis s velikom željom, ali neke stvari će se definitivno promeniti - kazao je Nole.
Poslednji komentari
  • mili Vreme: 11.05.2014 09:09h

    A zasto u C. Gori sta Srbija RUZNA. porez placas tamo C. Gori ostavljas pare opet tamo.

  • Vlada Vreme: 11.05.2014 09:29h

    Cestitam vam.Sto se mene tice ja cu vam besplatno pevati na svadbi...:)...

  • juli Vreme: 11.05.2014 17:09h

    baš me zabole levo jaje...i moj komšija se ženi u julu pa šta.

  • baš volem Vreme: 11.05.2014 17:12h

    eto vam vaš čuveni srbijanac...pravi svadbu u drugoj državi...hahahaaaaaa

  • ss Vreme: 11.05.2014 20:11h

    Da se neko ne brine sto pravi svadbu u susednoj drzavi,da znate da je taj deo naseljen gotovo potpuno srpskim zivljem...a inace,trecina ukupnog broja stanovnika te drzave su Srbi...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP