Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

DVOJAC KOJI JE OSVOJIO SVET

Novi album 2CELLOS-a premijerno u Beogradu (FOTO + VIDEO)

Autor: Alo.rs | 29.05.2015 - 11:31:00h | Komentara: 1

Slavni čelisti pričaju o novom albumu „Celloverse“ čija će svetska premijera biti u Beogradu, u dvorani Sava centra, 19.juna ove godine. Stjepan Hauser i Luka Šulić, dvojac poznatiji kao 2CELLOS zahvaljujući obradi pesme Majkla Džeksona „Smooth Criminal“ i jutjubu, početkom ove godine slavili su četiri godine postojanja na svetskoj muzičkoj sceni.

2CELLOS

2CELLOS | Foto: PR

Fenomen 2CELLOS, prisutan je u celom svetu. Milionski pregledi na jutjubu, ogroman broj prodanih CD-ova, stotine hiljada posetilaca na njihovim koncertima širom sveta učinili su ovaj dvojac prepoznatljivim i veoma popularnim. Početkom godine nastupili su u jednom od najgledanijih i najstarijih američkih TV emisija, Today Show gde su izveli pesmu „Thunderstruck“, novi hit koji ima više od 30 miliona pregleda na jutjubu.


Ovaj nastup u Njujorku bio je samo jedan od promotivnih nastupa kojima Luka Šulić i Stjepan Hauser promovišu svoj treći studijski album „Celloverse“ a njegova koncertna premijera očekuje se u Beogradu, 19.juna.
- Na „Celloverse“ smo jako ponosni, sami smo ga producirali i radili smo ga temeljno i polako. Ovo je naš najbolji album do sada, aranžmani su zanimljiviji, produkcija je bolja nego na prethodnim albumima. Interesantno je da smo većinu materijala snimili u hotelskoj sobi u Las Vegasu dok smo nastupali s Eltonom Džonom - kažu gotovo jednoglasno.

2CELLOS i Elton Džon

2CELLOS i Elton Džon | Foto: PR

Popularnost i uspeh kakav danas uživaju sanjali su godinama i sada su srećni što su ga vizualizirali.
- Mi zapravo ni ne vidimo razliku između sna i realnosti i upravo zato što se oko nas događaju fantastične stvari. Službeno smo dobili svoj dan u Japanu. Od sada je tamo 20 .januara 2CELLOS dan u kalendaru. Pa što reći na to? Fenomenalno! - priča Stjepan.
Ovo je koncert koji se ne propušta tako da osigurajte svoje ulaznice na vreme. Karte su u prodaji na blagajni Sava Centra i Eventim prodajnim mestima po ceni od 1800 do 3600 din.

Celloverse

Celloverse | Foto: PR

Poslednji komentari
  • noki Vreme: 29.05.2015 14:24h

    Kakva svetska premijera albuma kad je odavno objavljen ?!!! Inace odlicni su vec imam kartu samo da im ne nestane struja u Sava centru kao prosli put.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP