Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

NAJSEKSEPILNIJA ŽENA NA SVETU ZAPANJILA NOVIM IZGLEDOM

Od lepotice do rugobice!

Autor: Ekipa Alo! | 30.06.2013 - 07:30:00h | Komentara: 0

Samo mesec dana nakon što je proglašena za najseksepilniju ženu na svetu, glumica i pevačica Majli Sajrus pokazala je da ima velikih problema sa svojim izgledom.

A bila je  ribetina...

A bila je ribetina... | Foto: FoNet / EPA

Naime, na najnovijim slikama koje je okačila na svoj „tviter“ profil, Majli izgleda bolesno mršavo, što su prokomentarisali i njeni fanovi.


Majli je bila na muzičkom festivalu u Majamiju, a kako je već navikla sve svoje fanove da non-stop kači svoje fotke na „tviteru“, tako ni ovog puta nije propustila priliku da pokaže stajling koji je pripremila za to veče. Majli je obukla crni kratki kombinezon, ali njen izgled nije naišao na veliko oduševljenje.

Nema je šaka jada...

Nema je šaka jada...

Majli na fotkama deluje kao da je na korak od anoreksije ni nalik na izazovnu ženu koja pleni seksepilom i koja je baš zbog toga i osvanula na prvom mestu nove liste 100 najseksepilnijih žena magazina „Maksim“. Podsetimo, Majli je iza sebe ostavila još jedna nekadašnju tinejdž senzaciju - Selenu Gomez, kao i Rijanu, Milu Kunis i Dženifer Lorens.

Iako je Majli prošle godine bila tek na 68. mestu, ove godine je izgleda očarala čitaoce „Maksima“ izazovnim fotografijama.

...ostala  su samo  peraja

...ostala su samo peraja


- Neverovatno je biti broj jedan. Posebno zato što su čitaoci glasali. Imam najbolje obožavaoce na svetu - rekla je povodom izbora nekadašnja tinejdž zvezda. Inače, moguće je da Majlina mršavost ima veze sa njenim skorim raskidom.
Naime, nekoliko godina Majli Sajrus i Lijam Hemsvort bili su u idiličnoj vezi kojom su se hvalili. Nisu se odvajali jedno od drugog i sve vreme su se predstavljali kao srećan par. Vezu su izneli na viši nivo kada su se verili, a gotovo svakodnevno su se slikali i zajedničkim fotkama hvalili na društvenim mrežama.

Međutim, vest o njihovom raskidu odjeknula je kao bomba! I dok je Majli dugo sve demantovala, on se odselio iz njihove kuće, a kasnije je i sama glumica morala da prizna da je među njima gotovo.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP