Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

HOLIVUDSKI ZAVODNIK BI DA SE OPROBA U POLITICI

Ode i Kluni u guvernere!

Autor: Ekipa Alo! | 19.06.2014 - 08:30:00h | Komentara: 0

Još jedan glumac među političarima! Holivudski zavodnik Džordž Kluni (53) spreman je da krene stopama Arnolda Švarcenegera (66) i postane guverner Kalifornije!

Još jedan  glumac među političarima: Džordž Kluni

Još jedan glumac među političarima: Džordž Kluni | Foto: Profimedia

Kako prenosi britanski „Miror“, Klunijevi prijatelji su otkrili da su sa glumcem kontaktirali zvaničnici demokratske stranke Baraka Obame i zatražili od njega da se kandiduje za guvernera Kalifornije na izborima 2018. Kluni je, naime, spreman da izađe u susret predsedniku Obami, koji mu je dobar prijatelj, jer je spreman da započne novu karijeru pošto se u septembru oženi britanskom advokaticom Amal Alamudin (36), koja je poreklom iz Sirije.

Podsećamo, Kluni, koji je važio za zakletog neženju, planira venčanje posle samo osam meseci veze, jer se zaljubio do ušiju. Njeni prijatelji tvrde da Amal želi da nastavi karijeru u Londonu, gde između ostalih brani Džulijena Asanža, osnivača „Vikiliksa“, ali da je spremna da se preseli u Ameriku i podrži političku karijeru svog budućeg muža.

Bivši  guverner  Kalifornije:  Arnold  Švarceneger

Bivši guverner Kalifornije: Arnold Švarceneger

Kluni i Amal navodno još nisu definitivno odlučili gde će se venčati. Prvobitno je to trebalo da bude dvorac nedaleko od Londona, a sada je Venecija najizglednija opcija. Kluni je u obe predizborne kampanje podržao Baraka Obamu, koji mu se odužio tako što je podržao njegov angažman u krizi oko Južnog Sudana. Čak je jednom i uhapšen zbog neovlašćenih protesta ispred Ambasade Sudana u Vašingtonu. Kluni je bio i ambasador mira UN.

Kluni je Amal vodio u Vašington na specijalnu projekciju svog poslednjeg vima „The Monuments Men“. Ako Kluni uspe na izborima 2018. i postane guverner Kalifornije, ko zna možda mu se politika osladi i nastavi dalje i kandiduje se za predsednika! Glumci u Beloj kući nisu novost, a najpoznatiji je svakako Ronald Regan, ispodprosečan glumac koji je postao jedan od najpoznatijih predsednika Amerike.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP