Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

NE MOŽE BEZ LAPSUSA

Odvale koje su obeležile dodelu Oskara 2015! (VIDEO)

Autor: Klix.ba/A.O. | 23.02.2015 - 12:00:00h | Komentara: 0

Ceremonija dodele najprestižnije nagrade u svetu filma uvek je popraćena nervozom glumaca i režisera koji željno očekuju proglašenja i nadaju se da će čuti svoje ime. A od silnog uzbuđenja često se dogode i lapsusi prilikom njihovog obraćanja publici ili održe čudni govori koji nas nasmeju do suza, ili ostave bez teksta.

Dodela Oskara 2015.

Dodela Oskara 2015. | Foto: Profimedia

- Večeras slavimo najbolje i najbelje, pardon najsjajnije - zbunio se voditelj ceremonije Nil Patrik Haris kada je umesto "brightest" (najsjajniji) izgovorio "whitest" (najbelji). No, publika mu nije zamerila.

Voditelj je imao još jednu čudnu izjavu. Prilikom najavljivanja Riz Viterspun rekao je:

- Sledeća voditeljka je toliko lepa da bih mogao da je pojedem kašikom!

Ipak, najveći utisak voditelj je ostavio kada se skinuo u donji veš i tako odao poštu filmskom ostvarenju "Čovek ptica", koji je apsolutni pobednik ovogodišnje dodele sa četiri nagrade: najbolji film, najbolja režija, originalni scenario i najbolja fotografija!

Haris je na početku skeča bio zaključan van garderobe. Došlo je vreme da se izađe na binu, a on kao u mori u filmu "Čovek ptica" mora da se pojavi pred ljudima samo u gaćama.


Kostimografkinja Milena Kanonero je u svom govoru napisala odu Vesu Andersonu. Tako su barem to protumačili korisnici društvenih mreža.

- Hvala ti Ves. Bio si mi velika inspiracija. Ti si glumac, veliki kompozitor i sve nas inspirišeš. Da nije bilo tebe ne bih dovde dogurala - rekla je Kanonerova.

Pavel Pavlikovski, režizer filma "Ida", koji je dobio Oskara za najbolji strani film,  nasmejao je sve do suza:

- Napravili smo film o potrebi za tišinom i povlačenjem... a mi ovde imamo epicentar buke i uzbuđenja. Život je pun iznenađenja...!

Met Kirkbi je ostavio bez teksta sve prisutne tokom svog obraćanja. Verovatno je hteo da se našali, ali mu nije pošlo za rukom.

- Delimično sam srećan jer to znači da sada mogu dobiti besplatnu krofnu. (Potpuna tišina) Da se držim skripte? - kazao je novi oskarovac.

Džej Kej Simons odlučio je da iskoristi svojih pet minuta kako bi publici održao lekciju o njihovom odnosu prema roditeljima:

- Ako imate tu sreću da su vam jedan ili oba roditelja živi, nazovite ih. Ne pišite im poruke, ne šaljite im mejlove. Nazovite ih. Slušajte ih sve dok budu želeli da razgovaraju s vama.

Njegov govor postao je hit na društvenim mrežama, te su ga proglasili za najboljeg pedagoga večeri.

Edi Redmejn se u svom obraćanju setio bolesnih ljudi.

- Potpuno sam svestan da sam srećan čovek. Ovaj Oskar pripada svim ljudima na svetu koji se bore protiv ALS-a. Pripada jednoj posebnoj porodici, a ja ću mu biti staratelj i obećavam da ću ga ispolirati - rekao je Redmejn, koji je proglašen za najboljeg glumca.

Džulijana Mur, koja je dobila Oskara za najbolju glumicu, bila je izuzetno zabavna:

- Čula sam da osvajanje Oskara znači da ćete živeti pet godina duže. Ako je to istina, želim da se zahvalim akademiji jer je moj muž mlađi od mene.

Njenoj izjavi parirao je Alehandro Gonzles Injaritu:

- Strah je kondom života. Ne dopušta vam da uživate u stvarima.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP