Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

U SKLOPU EVROPSKE TURNEJE

OneRepublic 6. juna u Kombank areni

Autor: Tanjug | 13.11.2014 - 13:00:00h | Komentara: 0

Posle rasprodatih koncerata širom Evrope, turneja pop sastava OneRepublic se nastavlja 2015. godine, pa će i Beograd 6. juna ugostiti ovaj atraktivan, svež, moderan i aktuelan bend u Kombank areni.

OneRepublic

OneRepublic | Foto: Profimedia

 
Dok su stvarali svoj treći studijski album, ova grupa je putovala po Parizu, Grčkoj, Londonu, Njujorku, Sijetlu i Vankuveru da bi napisala, snimila i unapredila svoj zvuk, navode u saopštenju iz Kombank arene.

Radeći i u studiju Rajana Tedera, njihovog pevača, tekstopisca, klavijaturiste i dobitnika nagrade Gremi, OneRepublic redefinisali su svoj pristup ritmu i unapredili svoj moćni rok-pop hibrid elementima elektronske muzike, gospela, bluza i folka.
Kroz ceo album "Native" OneRepublic pojačava emotivnu moć svake pesme novim i prerađenim vokalnim pristupom.

Rođen i odrastao u Tulsi, Oklahoma, Teder je odrastao pevajući u crkvi i kaže da su kantri muzika i gospel najviše uticali na njegov pevački stil. Ali iako već godinama peva dinamičnim i nesputanim glasom na koncertima OneRepublic-a tokom godina, dugo je izbegavao da takvim glasom peva u studiju.

OneRepublic

OneRepublic | Foto: Profimedia

 
"Uvek sam obuzdavao svoj glas na albumima, možda iz straha da ne preteram i ispadnem suviše nadmen" kaže on i dodaje "na ovom albumu sam smatrao da je već vreme da kanališem taj glas sa koncerata na album i da pustim gospelovskom glasu i pojanju da utkaju svoj put u pesme".

On ističe da je svežina veoma važna bendu, koji je pre svega težio tome da stvori "veoma moderan album koji će prikazati život 2013".
"Takođe nam je važno da svaki album bude evolucija, gde ćemo moći da napravimo ogroman zaokret u našem zvuku i da odatle stvorimo gomilu sjajnih pesama" objašava on i dodaje da je to zaista mukotrpan proces, "ali to je za nas jedini način".

Zbog velikog interesovanja, karte za koncert u Beogradu biće puštene u prodaju već naredne nedelje u četvrtak, 20. novembra kada će biti poznata i cena ulaznica.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP