Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SJAJAN ZAVRŠETAK

Opština Budva i Egzit AID sakupili 140.000 evra pomoći ugroženima od poplava

Autor: Blic | 18.07.2014 - 22:30:00h | Komentara: 0

Sinoć je u luksuznom kompleksu Dukley Gardens u Budvi održano drugo u nizu humanitarnih večeri u organizaciji programa Egzit fondacije Egzit AID za pomoć ugroženima od katastrofalnih poplava u Srbiji, BIH i Hrvatskoj, tokom kojih je sakupljeno više od 140.000 evra.

Humanitarne večeri realizovane su u saradnji sa Opštinom Budva i "Dukley Gardens", a uz podršku Vlade Republike Srbije i Vlade Crne Gore, kao i Nacionalne Turističke Organizacije Crne Gore, Turističke organizacije Budve i Hipotekarne banke.

Sea Dance festival

Sea Dance festival

Događaj pod nazivom "BE HUMAN HOSTED BY JAMIROQUAI" predstavio je svemirskog kauboja i poznatog svetskog muzičara Džej Keja, koji je specijalnim DJ nastupom, samo dva dana nakon svog spektakularnog koncerta na Sea Dance festivalu, bio šlag na torti savršene večeri uz izvođače kao što su Masimo Savić, Tara Mekonald i Perpetuum Mobile, igrače iz britanske zabavljačke grupe Area 51 i druge predstavnike bogatog programa.

EXIT poslednji dan Foto: Petar Marković

EXIT: Petar Marković

Ukupna suma pomoći koju su u prethodnih mesec i po dana sakupili Opština Budva i EXIT AID, zaključno sa sinoćnom humanitarnom žurkom, iznosi preko 140 000 evra u novcu i 80.000 evra u robi. Prikupljena sredstva, u koordinaciji sa Vladom Srbije, biće distribuirana za pomoć ugoroženima od poplava.

lorin

Lorin | Foto: Emil Čonkić

Zvanicama su se obratili direktor festivala Dušan Kovačević, Predsednik opštine Budva, Lazar Rađenović, Ministar odbrane Vlade Republike Srbije, Bratislav Gašić i Milena Spahić, direktorka korporativnih komunikacija u kompaniji "Stratex", dok je gost skupa bio i Gradonačelnik Beograda, Siniša Mali.

Vatromet na otvaranju Egzita

Vatromet za kraj

Sinoć oko jedan čas posle ponoći završeno je ovo humanitarno veče s plemenitim ciljem, a posetioci se polako zaputili ka plaži Jaz na grandioznu završnicu Sea Dance festivala, veliki vatromet i nastup britanskih pionira elektronske muzike, sastava Underworld.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP