Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE

Otac Stefana Milenkovića osuđen zbog pedofilije

Autor: A.O. | 02.11.2014 - 15:30:00h | Komentara: 3

Zoran Milenković, otac našeg poznatog violiniste Stefana Milenkovića i profesor violine poslat je na služenje 4 godine i 2 meseca zatvora zbog seksualnog zlostavljanja svojih maloletnih učenica, pišu italijanski mediji.

Stefan Milenković / Foto: Fejsbuk

Stefan Milenković / Foto: Fejsbuk

Profesora Milenkovića je zbog ovog krivičnog dela počinjenog pre više godina, italijanska policija uapsila 9. oktobra. Detalji ovog incidenta procureli su u javnost 2011. godine. Dve devojčice, tada su imale 13 i 15 godina. One su optužile Milenkovića za seksualno unemiravanje tokom časova violine koje su kod njega pohađale od 2009. do 2010. godine.

Šokantna izjava devojka koje su posećivale njegove časove o tome da ih je Milenković milovao i ljubio u vrat, uzburkala je javnost. On je prvobitno osuđen na dve godine zatvora i doživotnu zabranu davanja časova muzike deci. Devojčice su ga optužile za neumesne zagrljaje i poljupce tokom časova violine koje su pohađale.

Tvrdilo se da je Milenković zlostavljao ukupno tri devojčice, dok je bio profesor u muzičkom školi. Treća od njih je smogla snage da progovori tek kada je videla da je Zoran Milenković uhapšen i izveden pred sud. Ona je rekla da je nju tadašnji profesor seksualno uznemiravao pre deset godina, kada je bila trinaestogodišnjakinja. Zoran Milenković je svojevremeno tvrdio da u njegovim postupcima nije bilo le namere i da mu je "veoma teško da postigne mir zbog ukšućenih kleveta", prenosi telegraf pisanje italijanskog Trentino korijere alpi magazina.

Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 02.11.2014 15:51h

    АЛО,БРЕ,ПА ЈА НЕ ДАМ ДА СЕ ЖЕНСКО НИ МРКО ПОГЛЕДА!Које пипање девојчице која и не зна шта је то па да ти узврати као одрасла особа?Ја хтео да моје девојчице и девојке снабдем малим бибер спрејом да се одбране страхујући да не налете на неког кретена али тога нема у јавној продаји.Зашто?Ако ја то купим под изјавом зашто и коме сам поклонио треба да буде дозвољено?

  • sasa Vreme: 02.11.2014 17:29h

    Njemu njegovo,ali zašto svi pominju Stefana i zabijaju mu nož u srce...on je divan muzičar i nije zaslužio ovakvo predstavljanje...a otac neka odgovara za sebe

  • Vesna Vreme: 02.11.2014 17:29h

    Nije mi jasno zasto ste postavili Stefanovu fotografiju uz tekst o njegovom ocu ,koji je takodje poznat u svetu klasicne muzike. Ovako bespotrebno blatite lik i delo Stefana Milenkovica koji je andjeo u svakom smislu reci. Svako je odgovoran za svoje postupke, zar ne?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP