Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

NEVEROVATNI DOŽIVLJAJI NAJVEĆEG BRITANSKOG BAKSUZA

Ovaj čovek je NEUNIŠTIV!

Autor: Ekipa Alo! | 02.08.2014 - 10:00:00h | Komentara: 0

Britanski TV voditelj Ben Fogl komotno bi mogao da preuzme ulogu Bate Stojkovića ako bi u njegovoj domovini snimili rimejk našeg kultnog filma „Ko to tamo peva”! Popio je piće u kojem se nalazio LSD, opljačkan je dok se Londonom vozio u kabrioletu, proveo je mesec dana u bolnici jer je bio inficiran patogenom koji izjeda ljudsko meso, izboden je dok je živeo u Kostariki, nekoliko puta je bio na meti provalnika i lopova... Ali je i dalje živ i zdrav. "Ovaj čovek je neuništiv!", što bi rekao Boro Stjepanović u čuvenom filmu.

Dragi gospodine pljačkašu.  Izabrao si pogrešnog. Uživaj u  svom crnom oku. Voli te Ben

Dragi gospodine pljačkašu. Izabrao si pogrešnog. Uživaj u svom crnom oku. Voli te Ben

Najnoviji u nizu njegovih baksuzluka desio se u maju ove godine. Fogl je šetao centrom Londona kada je jedan razbojnik pokušao da mu otme torbicu. Voditelj je napadača udario pesnicom u glavu, pa je ovaj pobegao, a potom je na Tviteru podelio ovo iskustvo.


- Dragi gospodine pljačkašu. Izabrao si pogrešnog. Uživaj u svom crnom oku. Voli te Ben - tvitnuo je Fogl, kome je to bilo četvrti put da su pokušali da ga opljačkaju na ulici.

Voditelj je bio i na rubu smrti, pošto je jedan deo života proveo u Latinskoj Americi, a poslednju godinu pre povratka kući bio je u Kostariki. Jednom prilikom je naleteo na četiri tipa koji su ga napali, a pošto je pružio otpor uboden je nožem i opljačkan. „Bilo je to veoma bolno, ali i ponižavajuće", jednom je prilikom konstatovao Fogl, koji je takođe završio i sa slomljenim nosem tokom studentske tuče 2012. godine, u vreme dok je pohađao studije na univerzitetu u Portsmutu, a 2011. je umalo umro pre odlaska u Bakingemsku palatu kod kraljice jer je tokom ručka u grlu zastala bombona, koju je jedva progutao tek kada je na prijemu kod Elizabete Druge popio šampanjac!

Fogl ne krije da voli da popije sa društvom, a posle jedne od terevenki probudio se sa novom tetovažom.
- Nemam pojma šta se desilo! Sećam se da smo bili u pabu, da je tu bio majstor za tetoviranje i da smo pričali o pingvinima. Kada sam se ujutru probudio, sve mi je delovalo kao san, a onda sam provalio da na leđima imam tetovažu kompasa - izjavio je tada voditelj.

Tokom boravka u Peruu 20008. godine, dok je snimao emisiju za BBC, Fogla je ujela peščana muva. Osam nedelja kasnije otkrio je da u telu ima parazita koji izjeda ljudsko meso. Srećom, terapija je bila uspešna, pa se izvukao. Prošle godine je bio i na meti nepoznatog šaljivdžije, koji mu je u piće stavio drogu LSD. Šest sati, kako je izjavio, nije imao kontrolu nad sobom i malo mu je falilo da skoči kroz prozor. Ipak, da ne bude kako je u životu bio samo baksuz, dokazuje događaj iz 2009, kada se iz porodilišta vraćao sa suprugom i bebom.
Primetio je provalnike koji su pokušavali da mu obiju kuću i uspeo je da ih prepadne i otera. Na listi baksuzluka koji su mu se desili jeste i jedna nesvakidašnja pljačka. Dok se kabrioletom vozio kroz južni London, pre četiri godine, opljačkan je, ali lopovi nisu imali sreće. Umesto dragocenosti, u torbi koju su uzeli sa zadnjeg sedišta nalazile su se „upotrebljene bebine pelene”.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP